Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

30χρονος είχε πόνους στην κοιλιά - Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με... αυτό που βρήκαν μέσα (photo)

«Πάγωσαν» με αυτό που είδαν

16 Ιουνίου 2020 23:51
30χρονος είχε πόνους στην κοιλιά - Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με... αυτό που βρήκαν μέσα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με φρικτούς πόνους στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 30χρονος άνδρας από την Κίνα. Ενώ, σε μία ακόμη σοκαριστική περίπτωση ένας άνδρας ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα... Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη 2 Ιουνίου στο Νοσοκομείο Zhaoqing στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της νότιας Κίνας.

Όταν οι γιατροί εξέτασαν τον 30χρονο διαπίστωσαν σοκαρισμένοι – μετά από ακτινογραφία – ότι στο στομάχι του βρισκόταν ένα… νεκρό ψάρι.

Τελικά το ψάρι αφαιρέθηκε από το στομάχι του ασθενούς με επιτυχία και άνδρας ανάρρωσε από την περιπέτειά του.

76χρονος πήγε στο νοσοκομείο γιατί πόναγε το κεφάλι του - Έπαθαν σοκ οι γιατροί με αυτό που είχε μέσα για... 8 χρόνια (photo)

76χρονος πήγε στο νοσοκομείο γιατί πόναγε το κεφάλι του, με τους γιατρούς να παθαίνουν σοκ μόλις κατάλαβαν τι είχε μέσα σε αυτό για... 8 χρόνια. Σε μία άλλη σοκαριστική περίπτωση γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά ενός μωρού και τρόμαξαν αρχικά. Όταν όμως εξέτασαν την δίδυμη αδερφή της έπαθαν σοκ!

Ο 76χρονος αγρότης από την Κίνα, πριν από 8 χρόνια έπεσε θύμα ληστείας, επιζώντας με ένα μαχαίρι... καρφωμένο στο κεφάλι του! Το 2012, 8 χρόνια από τότε δηλαδή που καρφώθηκε το μαχαίρι στο κρανίο του, άρχισε να παρουσιάζει έντονους πονοκεφάλους και νευρολογικά προβλήματα.

Τότε ήταν που αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Οι χειρούργοι που τον έβλεπαν δεν αναλάμβαναν την ευθύνη να τον χειρουργήσουν και ο Γολγοθάς του συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα! Η εγχείριση έγινε σε δυο μέρη στην κλινική Shandong Qianfoshan, με τους γιατρούς να παίρνουν το ρίσκο, σώζοντας τον αγρότη από μια βασανιστική καθημερινότητα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share