Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

43χρονη πήγε να καθαρίσει το κλουβί μιας τίγρης - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Ανατριχιαστικό!

16 Ιουνίου 2020 14:54
43χρονη πήγε να καθαρίσει το κλουβί μιας τίγρης - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Ανατριχιαστική είναι η ιστορία μιας 43χρονης από τη Νέα Ζηλανδία που εργαζόταν σε ζωολογικό πάρκο για 20 χρόνια. Η γυναίκα όπως κάθε μέρα ξεκίνησε να καθαρίζει το κλουβί μιας τίγρης χωρίς να φανταστεί το τι θα ακολουθούσε. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή μια τίγρη που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να ταΐσει μια τίγρη.

Όταν η 43χρονη πήγε να καθαρίσει το κλουβί μιας τίγρης εκείνη ξαφνικά της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αλλά το παραϊατρικό προσωπικό είπε ότι η γυναίκα πέθανε ακαριαία μέσα στο κλουβί.

Η τίγρης η οποία ήταν 11 χρονών βρισκόταν στο κλουβί μαζί με ένα από τα θηλυκά την ώρα της επίθεσης. Σε ανάρτησή που έκανε στον λογαριασμό που διαθέτει στο twitter ο ζωολογικός κήπος του Χάμιλτον αναφέρονταν χαρακτηριστικά:

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για το θάνατο μιας γυναίκας υπαλλήλου μετά από επίθεση μιας τίγρης μέσα στο ζωολογικό κήπο».

Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε πως δεν εγκυμονούνται κίνδυνοι για το προσωπικό στο εσωτερικό του ζωολογικού κήπου και σημείωσε πως όλοι οι επισκέπτες θα πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου που πλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή η τίγρης κάνει επίθεση σε παιδάκι μέσα στο ζωολογικό κήπο - Κόβει την ανάσα το βίντεο

Τα άγρια ζώα, όπως και οι τίγρεις, έχουν άγρια ένστικτα, όσο εξημερωμένα και αν είναι. Αυτό που συνέβη στο ζωολογικό κήπο... το αποδεικνύει.

Ένα μικρό αγόρι κατά την επίσκεψή του με τη συνοδεία του πατέρα του, στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου, έζησε κάτι που σίγουρα κανένας μας δεν θα ήθελε να ζήσει. Ενώ έβγαζε φωτογραφίας μπροστά από μια τίγρη, εκείνη τον θεώρησε θήραμα της και ξεκίνησε την επίθεση.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και σ' αυτό φαίνεται η τίγρης, να κάνει αργά βήματα στην αρχή, ώστε να πλησιάσει το αγοράκι με τον πιο "αθόρυβο" τρόπο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να ταΐσει μια τίγρη μέσα στο κλουβί της, αλλά εκείνη είχε άλλες βλέψεις...

Κάποια στιγμή το αγόρι γυρίζει και την κοιτάει και αυτή σάστισε. Όταν ο μικρός γυρίζει και πάλι μπροστά, η τίγρης εξαπολύει την επίθεσή της, πηδώντας με ανοικτά τα πόδια της για να τον αρπάξει. Καταλήγει για καλή τύχη πάνω στο προστατευτικό τζάμι.

"Ο γιος μου ήταν στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου σήμερα" έγραψε ο πατέρας του παιδιού σε ανάρτησή του στο twitter την Κυριακή, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share