Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Μικρό τραυματισμένο πουλάκι φορά «χιονοπέδιλα» και στέκεται και πάλι στα πόδια του

Γλυκούλι!

12 Ιουνίου 2020 12:36
Μικρό τραυματισμένο πουλάκι φορά «χιονοπέδιλα» και στέκεται και πάλι στα πόδια του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα κάνατε αν βρίσκατε ένα κοτσύφι με χτυπημένα πόδια; Θα μπορούσατε να πάρετε λίγο χαρτόνι και ταινία, να προσθέσετε λίγη δημιουργικότητα και να δημιουργήσετε κάτι απίθανο ως λύση για να φτιάξετε το πρόβλημα. Κάποιοι καλοί άνθρωποι από το Κέντρο Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια ανέλαβαν την φροντίδα ενός κοτσυφιού με μια πάθηση στα πόδια που δεν του επέτρεπε να περπατά, να κουρνιάζει ή να πιάνει διάφορα πράγματα.

Το πουλάκι τραυματίστηκε και δημιουργήθηκε πρόβλημα με τις αρθρώσεις του. Είναι κάτι συχνό στα νεαρά πουλιά. Οι διασώστες έφτιαξαν κάτι που μοιάζει με μικροσκοπικά χιονοπέδιλα. Ο σχεδιασμός τους θα επαναφέρει τα πόδια του πουλιού στην αρχική τους θέση και έτσι θα θεραπευτούν. Πριν από αυτό, το κοτσύφι έπρεπε να περπατά στην κορυφή των δακτύλων του, κάτι που προκαλούσε μόνο επιπλέον τραυματισμό. «Συνήθως παίρνει μια με δύο εβδομάδες για να επιστρέψουν στο κανονικό τα πόδια αν φορούν τα χιονοπέδιλα.» δήλωσε ο Duane Tom από το Κέντρο στο The Dodo.

Οι πηγές επιβεβαιώνουν πως τα χιονοπέδιλα βοήθησαν με επιτυχία. Πλέον, το πουλάκι είναι έτοιμο να επιστρέψει στη φύση και να ζήσει κανονικά με τους φίλους τους. Υπέροχα! Πρόσφατα ένα τραυματισμένο κοτσύφι διασώθηκε από το Κέντρο Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια.

Οι διασώστες δημιούργησαν μικροσκοπικά αξιολάτρευτα χιονοπέδιλα για να γιατρέψουν τα πόδια του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνιάτρου Duane Tom : «Χρειάζεται δύο εβδομάδες φορώντας τα χιονοπέδιλα για να επανέρθουν τα πόδια του πουλιού πάλι στο κανονικό».

Aποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια την έκανε να το μετανιώσει πικρά! (Video)

Η κοπέλα στο βίντεο αποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι ήταν μια λάθος απόφαση! Ποιος είναι ο λόγος που τοποθέτησε μια κάμερα μέσα σε έναν κουβά με νερό; Μόλις διαβάσατε θα μείνετε άναυδοι!

Οι γλάροι είναι πολύ έξυπνα ζώα και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν εντοπίσει κάτι καλό, ειδικά όσον αφορά το φαγητό. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε δει έναν γλάρο, δεν θα περάσουν πολλά δευτερόλεπτα μέχρι να σπεύσουν και οι υπόλοιποι στο... τσιμπούσι!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share