Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βάζει τσάντες γεμάτες νερό στα παπούτσια της - O λόγος; Πραγματικά ιδιοφυής (Video)

Πρέπει να το δοκιμάσετε και εσείς

12 Ιουνίου 2020 11:34
Βάζει τσάντες γεμάτες νερό στα παπούτσια της - O λόγος; Πραγματικά ιδιοφυής (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια. Τα λατρεύουν ακόμα περισσότερο όταν είναι σε προσφορά και τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να αντισταθούν να τα αγοράσουν. Μερικές φορές όμως αυτά τα μαύρα παπούτσια που φαίνονταν τόσο όμορφα στην βιτρίνα δεν είναι τόσο άνετα, αλλά και πάλι αυτό δεν μας αποθαρρύνει από το να τα αποκτήσουν.

Πολλές φορές γυρνάνε μετά από ψώνια και συνειδητοποιούν ότι τα παπούτσια που αγόρασαν δεν είναι τόσο αναπαυτικά όσο πίστευαν. Και τι γίνεται τελικά; Τα επιστρέφουν και αγοράζουν άλλα; Δεν χρειάζεται! Με αυτό το κόλπο θα μπορέσετε να ανοίξετε τα παπούτσια σας λίγο περισσότερο έτσι ώστε να σας κάνουν τέλεια! Επίσης, τα κλειστά παπούτσια και ειδικά τα αθλητικά είναι συχνό φαινόμενο μετά από πολλές ώρες περπάτημα να μυρίζουν άσχημα μιας και το πόδι μας μέσα σε αυτά ιδρώνει. Πώς θα γλιτώσετε όμως από αυτήν την κακοσμία;

Εδώ είναι τι χρειάζεστε:

Πως γίνεται:

  • Γεμίστε τις τσάντες με το φερμουάρ με νερό μέχρι την μέση και βάλτε τις στα παπούτσια σας (μην ξεχάσετε να κλείσετε τις τσάντες πρώτα!).
  • Προσπαθήστε να σπρώξτε την τσάντα προς την μύτη του παπουτσιού όσο περισσότερο μπορείτε.
  • Βάλτε τα παπούτσια με τις τσάντες με το νερό στην κατάψυξη και αφήστε τα μέχρι να παγώσει το νερό.
  • Στην συνέχεια βγάλτε τα από εκεί και αφήστε τον πάγο να λιώσει για 20 λεπτά περίπου.
  • Τα παπούτσια σας θα ανοίξουν λίγο και θα σας κάνουν καλύτερα!

Θέλετε να δείτε πως γίνεται; Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ψέκασε τα αθλητικά της παπούτσια με οινόπνευμα και έλυσε ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα

Τα κλειστά παπούτσια και ειδικά τα αθλητικά είναι συχνό φαινόμενο μετά από πολλές ώρες περπάτημα να μυρίζουν άσχημα μιας και το πόδι μας μέσα σε αυτά ιδρώνει. Πώς θα γλιτώσετε όμως από αυτήν την κακοσμία;

Το Athensmagazine.gr σας έχει τη λύση και δεν είναι άλλη από το οινόπνευμα. Οι ιδιότητες του οινοπνεύματος είναι πάμπολλες και όλες απίστευτα χρήσιμες. Μια ακόμη και αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα. Πριν από αυτή όμως, δείτε τι θα συμβεί αν ψεκάσετε τα μαξιλάρια σας με οινόπνευμα.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Ψεκάστε το εσωτερικό των παπουτσιών σας με οινόπνευμα και αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν όλη τη νύχτα. Τα παπούτσια σας μετά από αυτό θα μυρίζουν σαν καινούριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share