Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αρχικά νομίζεις πως είναι μία φυσιολογική παραλία - Μόλις δεις τι έρχεται από εκεί πίσω, θα αλλάξεις γνώμη (Video)

Σοκ

11 Ιουνίου 2020 23:15
Αρχικά νομίζεις πως είναι μία φυσιολογική παραλία - Μόλις δεις τι έρχεται από εκεί πίσω, θα αλλάξεις γνώμη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αρχικά νομίζεις πως είναι μία φυσιολογική παραλία, μόλις δεις τι έρχεται από εκεί πίσω, θα αλλάξεις γνώμη. Ενώ, μία μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ

Όταν είστε δίπλα σε ένα τοίχο, κοντά σε μια μάζα νερού, είναι καλές οι πιθανότητες να νιώθετε αρκετά ασφαλείς με τη κατάσταση. Η πισίνα είναι να φτιαγμένη για αυτό το λόγο, μια πέτρινη πισίνα πρέπει να κρατάει το νερό μέσα, και ένα θαλάσσιο τοίχος έχει σκοπό να διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται ένα παλιρροϊκό κύμα να σου καταστρέψει τη μέρα άμα ο Godzilla αποφασίσει να πάει για βουτιά στον τοπικό ωκεανό. Παρόλα αυτά ή ζωή μας δείχνει ότι υπάρχει σχεδόν πάντα εξαίρεση στον κανόνα.

Πιάσαμε εν δράση λουόμενους στο Puerto Rico να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους και να βλέπουν τη μέρα να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους, μέσα στο νερό. Το νερό φαίνεται να φουσκώνει συνεχώς και μπορεί να σε αφήσει να νιώθεις σαν ένα μικρό και αδύναμο έντομο στην όψη αυτής της τρομακτικής ομορφιάς. Φαίνεται ταυτόχρονα και αστείο σαν εμπειρία, αλλά κυρίως επικίνδυνο σαν θέαμα.

Τραβούσε βίντεο με την κάμερα του την παραλία όταν ξαφνικά συνέβη... Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του (Video)

Ένας άντρας τραβούσε βίντεο με την κάμερά του την παραλία και έπαθε τη πλάκα της ζωής του, όταν ξαφνικά συνέβη κάτι απρόοπτο. Επίσης, ένας άνδρας αρχικά νόμιζε ότι είδε ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε.

Δείτε το βίντεο και θα σοκαριστείτε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share