Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)

Σοκαριστική στιγμή

11 Ιουνίου 2020 17:20
Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την ώρα που η μητέρα κολυμπούσε με τα 4 παιδιά της στην παραλία, πίστευε πως ήταν ακόμη μια ήσυχη ημέρα όπου θα απολάμβανε τον ήλιο και την αμμουδιά στο Okinawa Island της νότιας Ιαπωνίας. Ο μόνος που έλειπε από το ιδανικό σκηνικό ήταν ο σύζυγό της, Hyrum Bronson. Επίσης, ένας άνδρας αρχικά νόμιζε ότι είδε ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε.

Ο Bronson είχε πάρει μετάθεση στο Αφγανιστάν για 6 μήνες. Οπότε ένα φίλος προσφέρθηκε να τραβήξει με την κάμερα την οικογένεια για να του στείλουν το στιγμιότυπο.

Τη στιγμή όμως που η μικρή του κόρη, Charity, λέει ότι θα αγαπάει τον μπαμπά της για πάντα, κάτι παράξενο συνέβη στο νερό πίσω τους...

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό να γίνεται σε αυτό το γραφείο - Δεν θα θέλατε να είστε εκεί

Τα φαντάσματα ίσως να είναι και ο εφιάλτης του κάθε ανθρώπου. Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας λοιπόν σε ένα γραφείο, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Στο σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφηκε στις 3:00 π.μ, βλέπουμε καρέκλες να μετακινούνται μόνες τους, τις οθόνες να αναβοσβήνουν και τα συρτάρια να ανοίγουν. Αν δεν πιστεύατε έως τώρα στα φαντάσματα, αυτό το βίντεο μπορεί να σας πείσει.

Οι κάμερες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά τελικά, από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου όταν είναι μόνος του, ακόμα και εξωπραγματικά πράγματα. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή "πειραγμένο", αλλά είναι ανατριχιαστικό, και δεν θα θέλαμε να ήμασταν εκεί την ώρα που γινόταν!

26χρονη προσλήφθηκε για να προσέχει τα σκυλιά τους. Όταν κοίταξαν στην κάμερα τι είχε κάνει, την απέλυσαν αμέσως

Παρά τις εξαιρετικές συστάσεις, η 26χρονη δεν φαίνεται να είχε το μυαλό της στο πως να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δύο σκυλιών.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Ρόζι Μπράουν είχε προσκληθεί στον γάμο του ξαδέλφου της στην Λουϊζιάνα και αναγκαστικά έψαχνε κάποιον για να προσέχει τα δύο σκυλιά της.

Έτσι, κατέφυγε στην εφαρμογή WAG! ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τα ταΐζει και θα βγάζει βόλτες την Πένι και την Ντέιζι. Βλέποντας την Κάσι Μπρένγκλι να έχει πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο προφίλ της, αποφάσισε να την προσλάβει με κόστος 315 δολάρια για τις 4 μέρες που θα απουσίαζε.

26χρονη κάμερα πρόσεχε σκυλιά

Την υποδέχθηκε λοιπόν, της έδειξε το σπίτι και την ενημέρωσε για την κάμερα που υπάρχει στην κουζίνα, την οποία την είχε για να προσέχει τα σκυλιά όταν έλειπε στην δουλειά της. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά τον 33χρονο που έβαλε κάμερα για να ελέγχει την κοπέλα και τον σκύλο του.

Η 26χρονη όμως δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι όχι απλά επέτρεψε να έρθουν οι γονείς της στο σπίτι, αλλά και ο φίλος της.

«Κάποια στιγμή η εφαρμογή που έδειξε ένα preview και είδα έναν άνδρα στο σπίτι, τον οποίο δεν τον περίμενα», είπε η Ρόζι Μπράουν στο KABC και συνέχισε: «Τότε λοιπόν άνοιξα την κάμερα και είδα την κοπέλα να πηγαίνει με τον άνδρα στο δωμάτιό μας».

Γυναίκα πρόσεχε σκύλο


Η κάμερα κατέγραψε την νεαρή κοπέλα να φιλιέται με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γuμvή στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτια με τον φίλο της, ερωτοτροπώντας.

Μάλιστα, εκτός από αυτά οι βόλτες των σκύλων αντί για τουλάχιστον 30 λεπτά, όπως ήταν οι οδηγίες της, ήταν 5λεπτες.

Κάμερα σε σκύλο

«Δεν κάναμε τίποτα. Εμένα απλά μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή, επειδή ζεσταίνομαι ήταν η απάντηση της Rosie Brown.

Φυσικά, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το όνομα της 26χρονης αφαιρέθηκε από τις επιλογές της εφαρμογής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share