Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοιάζει με μια κανονική αυλή, αλλά στο 0:27... Μεταμορφώνεται στο πιο επικό πράγμα που έχετε δει (Video)

Απίθανο

10 Ιουνίου 2020 10:20
Μοιάζει με μια κανονική αυλή, αλλά στο 0:27... Μεταμορφώνεται στο πιο επικό πράγμα που έχετε δει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για εσάς που σας αρέσει να περνάτε χρόνο στην αυλή σας, αυτό το βίντεο θα το λατρέψετε. Υπάρχουν πολλές απίστευτες αυλές, αλλά λίγες μπορούν να συγκριθούν με αυτή.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της μηχανικής, αυτή η αυλή μπορεί να μεταμορφωθεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Το αποτέλεσμα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο διαφορετικών κόσμων. Ενώ, μία οικογένεια βγήκε για έναν καφέ στην αυλή τους αλλά αυτό που είδαν, κινητοποίησε όλη τη γειτονιά!

65χρονος άρχισε να σκάβει στην αυλή του όταν έκανε μια σοκαριστική ανακάλυψη - Ούτε οι αρχαιολόγοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν (photo)

65χρονος μαζί με τον γιο του, αποφάσισαν να σκάψουν την αυλή τους με σκοπό να βρουν μετεωρίτες. Αφού έκαψαν μερικά μέτρα, ανακάλυψαν κάτι συγκλονιστικό. Επίσης, με ανοιχτό το στόμα έμεινε ένας άντρας όταν καθώς έσκαβε και περιποιούταν την αυλή του βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο θέαμα.

Αυτό που βρήκαν, ήταν οστά που πιθανόν να ανήκαν σε αγριόγατο της εποχής των παγετώνων, δηλαδή περίπου 120.000 χρόνια πριν. Επειδή το εύρημα ήταν εξαιρετικό, οι παλαιοντολόγοι του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, έφραξαν την αυλή του ανθρώπου για να ανασκάψουν και να βρουν και τα υπόλοιπα λείψανα.

Έστειλαν τα ευρήματα για μελέτη και σε άλλους ερευνητές, οι οποίοι εκτίμησαν ότι πρόκειται για λείψανα σκύλου ή κογιότ και όχι οστά αγριόγατου από την εποχή των παγετώνων.

Με βάση την κατάσταση του εδάφους του σπιτιού, τα απολιθώματα θα μπορούσαν να είναι από την εποχή του Πλειστόκαινου, η οποία έληξε μετά την τελευταία εποχή των παγετώνων, περίπου 12.000 χρόνια πριν.

Έσκαβε για μήνες αυτήν την τρύπα στον κήπο του και οι γείτονες τον κορόιδευαν - Όταν όμως είδαν σε τι την μετέτρεψε... πάγωσαν (Video)

Ένας άνδρας έσκαβε για μήνες αυτήν την τρύπα στον κήπο του και οι γείτονες τον κορόιδευαν. Όταν όμως είδαν σε τι την μετέτρεψε... πάγωσαν. Ενώ, μια 48χρονη βαριόταν και πήρε έναν ανιχνευτή μετάλλων. Αυτό που βρήκε... της άλλαξε τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Σίγουρα θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ωραίο, δροσερό (ή ζεστό, αναλόγως πώς το προτιμάτε) κελάρι όπου μπορείτε να χαλαρώνετε χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Αν δεν το πείτε και σε κανέναν, μπορεί να γίνει το κρυφό σας ησυχαστήριο!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share