Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκυλίτσα περιμένει να τη σκεπάσουν και να τη φιλήσουν κάθε βράδυ για να κοιμηθεί

Κλάμα

9 Ιουνίου 2020 13:43
Σκυλίτσα περιμένει να τη σκεπάσουν και να τη φιλήσουν κάθε βράδυ για να κοιμηθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο… μας αρέσει να καλομαθαίνουμε το κατοικίδιό μας είτε είναι γάτα, είτε σκύλος. Λιχουδιές αγκαλιές χάδια, ξάπλες στον καναπέ, ύπνος στο κρεβάτι μας!

Ωστόσο αυτή η χαριτωμένη σκυλίτσα που θα δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι πιο καλομαθημένη από οποιαδήποτε άλλη αφού κάθε βράδυ ξαπλώνει στο κρεβάτι και αν δεν την σκεπασει με δυο τρεις κουβέρτες το «αφεντικό’ και δεν τη φιλήσει για καληνύχτα, δεν μπορεί να κοιμηθεί!

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Να σας θυμίσουμε και επίσης την συγκινητική ιστορία με το σκυλάκι που έσωσε μωρό από τα σκουπίδια.

Αυτή η σκυλίτσα φοβόταν τη σκιά της και κρυβόταν στη γωνία - Κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της με τον πλέον μοναδικό τρόπο

Απίθανη είναι η ιστορία αυτής της σκυλίτσας, η οποία φοβόταν τα πάντα και κρυβόταν στη γωνία της, μην φεύγοντας ποτέ από αυτήν, αλλά αυτοί που ανέλαβαν την ψυχική της επάνοδο, κατάφεραν με ένα μοναδικό τρόπο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της.

Η Ίρις είχε μια απίστευτη στάση, η οποία προσπαθούσε να γίνει αόρατη, σύμφωνα με τους υπαλλήλους ενός καταφυγίου στην Ατλάντα των ΗΠΑ, προσελκύοντας πολλές φορές την προσοχή των επισκεπτών, ενώ τρομερά συγκινητική είναι η υπόθεση γυναίκας που έκλαιγε πάνω από την νεκρή σκυλίτσα της.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, η σκυλίτσα αυτή βάζει τη μύτη του σε μια γωνία τις περισσότερες φορές και αποφασίζει να μην έλθει σε επαφή με απολύτως κανέναν.

Έμαθα ότι η Ίρις έζησε στους δρόμους της Γεωργίας εδώ και αρκετά χρόνια μέχρι που έφτασε στο καταφύγιο των ζώων, όπου άφησε έκπληκτους τους πάντες για την έλλειψη επικοινωνίας και φοβισμένης συμπεριφοράς της.

Έτσι, η Λορέλ-Αν Ντούλεϊ, μια εθελόντρια που δεν μπορούσε να βοηθήσει να μετακινηθεί για να συναντήσει το σκυλί, αποφάσισε να κάνει την περίπτωσή της γνωστή στο Facebook, αναζητώντας ένα φιλάνθρωπο πρόσωπο που θα αποφάσιζε να την φροντίσει.

«Το να πει κανείς ότι αυτό το κουτάβι είναι τρομοκρατημένο είναι λίγο». «Η Ίρις παραμένει κλειστή για τα πάντα και αφήνει το φαγητό της στο πάτωμα. Κανένα κόλπο δεν θα της αλλάξει γνώμη. Δεν ενδιαφέρεται να ούτε καν για φαγητό».

Ευτυχώς, η ανάρτηση του τράβηξε την προσοχή του Λιν Ρόκε, ενός πρώην κτηνιάτρου που έδειξε τις προθέσεις του να βελτιώσει τη ζωή της Ίρις.

«Ζήτησα από την σύζυγό μου να με αφήσει να την πάρω. Ξέρω πώς να φροντίζω ένα τρομοκρατημένο και πεινασμένο σκυλί. Συμφώνησε επειδή είναι θαυμάσιος άνθρωπος και με υποστηρίζει σε πολλά».

Μόλις έφτασε η Ίρις στο σπίτι του Ρόκε, κοίταξε τη γωνία του κιβωτίου της και αποφάσισε να μην μετακομίσει για μια ολόκληρη νύχτα.

Μετά από μερικές ημέρες, η γωνιά συνέχισε να είναι το αγαπημένο μέρος του σκύλου, αλλά συνέβη κάτι που αύξησε τις ελπίδες του Lin: άρχισε να δείχνει πιο ανοιχτή όταν άρχισε να ψάχνει για τη γωνία που θα της άρεσε καλύτερα.

Ο χρόνος πέρασε και τώρα η Ίρις συνήθως κοιμάται, ενώ η Lin κάνει την δουλειά της στο laptop της.

«Δεν έχει ιδέα πως είναι να είμαστε σίγουροι», είπε ο ιδιοκτήτης.

Αν και η Ίρις εξακολουθεί να είναι αρκετά φοβισμένη, ευχαριστεί συνήθως κάθε πιάτο που της προσφέρεται και σιγά-σιγά γνωρίζει τη χαρά να είναι σκύλος με μια οικογένεια που τον αγαπά.

Ο Λιν είναι πεπεισμένος ότι ο σκύλος θα επιτύχει το στόχο του με την πάροδο του χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάτι πολύ σημαντικό: «υπομονή. Πολλή υπομονή. Άπειρη υπομονή για το γεγονός ότι πιστεύει ότι ο κόσμος μας είναι εξ ολοκλήρου ξένος προς αυτήν».

«Είναι ένα απίστευτο σκυλί και μαθαίνει με τον δικό της τρόπο ότι είμαστε καλοί άνθρωποι και ότι δεν θα την βλάψουμε».

Η Ίρις πήρε έναν φίλο για να την βοηθήσει να συνηθίσει στο νέο της σπίτι – ένα golden retriever που ονομάζεται Letty. Ήταν χάρη στην Λέτι που η Ίρις κινήθηκε από τη σκοτεινή της γωνιά στο κρεβάτι που είχα ετοιμάσει γι' αυτήν.

Παρόλο που η Ίρις εξακολουθεί να είναι πολύ φοβισμένη, έχει δείξει ευγνωμοσύνη για τα πράγματα που κάνει η μητέρα της, όπως η διατροφή της και η προετοιμασία του κρεβατιού της. Σταδιακά, έχει μάθει να γιορτάζει τις χαρές με το κουτάβι σε ένα σπίτι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share