Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκραζαν γιαγιά για την μεγάλη της μύτη: Μετά την πλαστική την ζηλεύουν όλοι

Απίστευτο!

9 Ιουνίου 2020 11:03
Έκραζαν γιαγιά για την μεγάλη της μύτη: Μετά την πλαστική την ζηλεύουν όλοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλαστικές επεμβάσεις: Ο κόσμος τείνει να μιλά για την έννοια της τελειότητας διαρκώς. Την βλέπουμε στην τηλεόραση, στα social media και μερικές φορές, την βλέπουμε ακόμη και σε δημόσιους χώρους.

Πλαστικές επεμβάσεις: Τι είναι το Ρινόφυμα

Παρόλο που βλέπουμε συχνά την «τελειότητα», δεν είναι δίκαιο για όλους εμάς που δεν μπορούν να την αποκτήσουν. Εξάλλου, δεν έχουν γεννηθεί όλοι με το τέλειο δέρμα και σχήμα.

Μια μητέρα δύο παιδιών με όνομα Pamela, ήταν κάποτε ένα νεαρό κορίτσι με τέλειο δέρμα, όμως τότε ήρθε η εφηβεία. Είχε προβλήματα ακμής από τότε. Στη συνέχεια όμως, έγιναν πολύ χειρότερα.

Μετά τη γέννηση από το δεύτερο παιδί της, παρατήρησε ότι η μύτη της άλλαζε. Διαγνώστηκε με ρινόφυμα, μια σοβαρή μορφή ροδόχρους ακμής, που της άφησε μια «βολβοειδή» μύτη.

Πλαστικές επεμβάσεις: Η απόφαση της να κάνει makeover

Μετά τη διάγνωση, επηρεάστηκε περισσότερο από την εμφάνισή της και έχασε την αυτοπεποίθηση της. Η Pamela αποφάσισε να έρθει σε επαφή με μια εκπομπή makeover, ελπίζοντας πως θα θεραπεύσει την μύτη της. Αυτό που έκαναν στην εκπομπή, ήταν να την φέρουν σε επαφή με έναν δερματολόγο.

Η Παμέλα έμαθε ότι ήταν αναγκαία μια επέμβαση για να επέλθει θεραπεία. Το ρινόφυμα αντιμετωπίζεται μερικές φορές με τοπικές κρέμες. Στην περίπτωσή της όμως, απαιτούνταν χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση θα μείωνε το μέγεθος της μύτη της στο αρχικό μέγεθος.

Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε ο Δρ. Ann Zedlits. Είναι ο δερματολόγος που ανατέθηκε στην περίπτωση της Pamela. Επιτρέψτε μου να πω απλά, είναι απίστευτο. «Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα μου εμφάνιση. Δεν κρύβομαι πια!», είπε η Pamela.

Πρέπει πραγματικά να δείτε το μετασχηματισμό, όπως και στην περίπτωση της 78χρονης γιαγιάς που σας συγκλόνισε. Δείτε τα αποτελέσματα σε αυτό το βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share