Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

65χρονος άρχισε να σκάβει στην αυλή του όταν έκανε μια σοκαριστική ανακάλυψη - Ούτε οι αρχαιολόγοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν (photo)

Σοκαριστικό

7 Ιουνίου 2020 20:48
65χρονος άρχισε να σκάβει στην αυλή του όταν έκανε μια σοκαριστική ανακάλυψη - Ούτε οι αρχαιολόγοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

65χρονος μαζί με τον γιο του, αποφάσισαν να σκάψουν την αυλή τους με σκοπό να βρουν μετεωρίτες. Αφού έκαψαν μερικά μέτρα, ανακάλυψαν κάτι συγκλονιστικό. Επίσης, με ανοιχτό το στόμα έμεινε ένας άντρας όταν καθώς έσκαβε και περιποιούταν την αυλή του βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο θέαμα.

Αυτό που βρήκαν, ήταν οστά που πιθανόν να ανήκαν σε αγριόγατο της εποχής των παγετώνων, δηλαδή περίπου 120.000 χρόνια πριν. Επειδή το εύρημα ήταν εξαιρετικό, οι παλαιοντολόγοι του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, έφραξαν την αυλή του ανθρώπου για να ανασκάψουν και να βρουν και τα υπόλοιπα λείψανα.

65χρονος με το γιο του ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό

Έστειλαν τα ευρήματα για μελέτη και σε άλλους ερευνητές, οι οποίοι εκτίμησαν ότι πρόκειται για λείψανα σκύλου ή κογιότ και όχι οστά αγριόγατου από την εποχή των παγετώνων.

Με βάση την κατάσταση του εδάφους του σπιτιού, τα απολιθώματα θα μπορούσαν να είναι από την εποχή του Πλειστόκαινου, η οποία έληξε μετά την τελευταία εποχή των παγετώνων, περίπου 12.000 χρόνια πριν.

Έσκαβε για μήνες αυτήν την τρύπα στον κήπο του και οι γείτονες τον κορόιδευαν - Όταν όμως είδαν σε τι την μετέτρεψε... πάγωσαν (Video)

Ένας άνδρας έσκαβε για μήνες αυτήν την τρύπα στον κήπο του και οι γείτονες τον κορόιδευαν. Όταν όμως είδαν σε τι την μετέτρεψε... πάγωσαν. Ενώ, μια 48χρονη βαριόταν και πήρε έναν ανιχνευτή μετάλλων. Αυτό που βρήκε... της άλλαξε τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Σίγουρα θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ωραίο, δροσερό (ή ζεστό, αναλόγως πώς το προτιμάτε) κελάρι όπου μπορείτε να χαλαρώνετε χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Αν δεν το πείτε και σε κανέναν, μπορεί να γίνει το κρυφό σας ησυχαστήριο!

Αυτός ο άνδρας μπήκε μέσα σε μια τρύπα...Αυτό που έβγαλε από μέσα θα σας σοκάρει!

Ένας άντρας κατέγραψε έναν λάτρη της άγριας φύσης, ο οποίος μπαίνει μέσα σε μια τρύπα και κάνει επίδειξη πως να πιάσετε ένα κάβουρα της λάσπης.

H Αυστραλία είναι γνωστή για την σπάνια και εκπληκτική άγρια φύση της. Πολλά ζώα έχουν μεγάλο μέγεθος, και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, θα ανακαλύψετε ένα τέτοιο σοκαριστικό πλάσμα.

Ο Μπέαου Γκρίβς ζει στην επαρχία του Queensland. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του στο Facebook για να καταλάβει κανείς ότι η άγρια φύση είναι κάτι που αντιμετωπίζει καθημερινά και το λατρεύει.

Με σκοπό να δελεάσει και να πιάσει τον κάβουρα, ο Μπέαου εξηγεί ότι παίρνει ένα κλαδί και το βάζει μέσα στο λαγούμι του κάβουρα για να μπορέσει να το πιάσει με τις δαγκάνες του και να το τραβήξει έξω.

Η τεχνική ξεκίνησε όπως το σχεδίασε, αλλά σύντομα ο Μπέαου συνειδητοποιεί ότι θα έπρεπε να σκάψει βαθύτερα μέσα στη τρύπα.

Δεν περνάει πολλή ώρα, που ολόκληρος ο Μπέαου έχει μπει ολόκληρος μέσα στο λαγούμι και έχουν μείνει μόνο τα πόδια του απ’ έξω. Όλη αυτήν την ώρα, ο άντρας πίσω από την κάμερα ήταν αρκετά ήρεμος…μέχρι που τραβάει τον Μπέαου έξω από την τρύπα και του δείχνει τι έπιασε. Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον τεράστιο κάβουρα που έπιασε στο τέλος:

Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα κάτι περίεργο που βγήκε μέσα από μια τρύπα, και θα σας αφήσει άφωνους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share