Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στην αρχή νόμισε πως τον τσίμπησε μέδουσα, αλλά με φρίκη διαπίστωσε πως ήταν ένα πόδι... Δείτε τι έγινε αμέσως μετά (Video)

Σοκαριστικό

7 Ιουνίου 2020 14:39
Στην αρχή νόμισε πως τον τσίμπησε μέδουσα, αλλά με φρίκη διαπίστωσε πως ήταν ένα πόδι... Δείτε τι έγινε αμέσως μετά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας, μέσα στο νερό, ένιωσε να τσιμπάει το πόδι του κάτι περίεργο. Τινάχτηκε τρομαγμένος, πιστεύοντας πως του είχε επιτεθεί μέδουσα ή κάτι αντίστοιχο. Αλλά έκανε μεγάλο λάθος. Τον είχε ακουμπήσει ένα πόδι!

Βυθισμένο στο νερό ήταν ένα μικρό κοριτσάκι που έδειχνε αναίσθητο. Ίσως και νεκρό! Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε, ο Mondragon τράβηξε αμέσως τη μικρή στην παραλία, καλώντας παράλληλα για βοήθεια. Ξαπλώνοντας το κοριτσάκι στην άμμο, ξεκίνησε αμέσως να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Κι ευτυχώς το κοριτσάκι ανταποκρίθηκε! Ήταν ζωντανή!

Η μικρή περνούσε τη μέρα με συγγενείς στη λίμνη. Δε συνοδευόταν από τους γονείς της και κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής των συνοδών της. Προφανώς δεν ήξερε καλό μπάνιο, δε φορούσε και σωσίβιο και η εκδρομή της στη λίμνη κόντεψε να είναι μοιραία!

Μόλις το κορίτσι απέκτησε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν καλά και δε διέτρεχε κανέναν κίνδυνο η υγεία της. Ενώ, μια 66χρονη γυναίκα την δάγκωσε δηλητηριώδης οχιά πριν από 52 χρόνια και παραπονέθηκε για πόνους στο πόδι που είχε δεχτεί το δάγκωμα. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έπαθαν σοκ!

«Αν δεν ήμουν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε το παιδί. Ήταν μεγάλο λάθος που δε φορούσε σωσίβιο. Αν είχαν προνοήσει να έχει ένα, τότε τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά», δήλωσε συγκινημένος ο άνδρας.

Ο Mondragon, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος λόγω του γεγονότος, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών γύρω από τη λίμνη, ώστε να προσφέρουν αυτοί σωσίβια στα παιδιά που επισκέπτονται το μέρος.

Κoριτσάκι έριξε μια μπάλα σε μια πισίνα - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει... (Video)

Ένα κoριτσάκι βγαίνει από το πορτάκι του σκύλου στην αυλή, για να παίξει δίπλα στην πισίνα του σπιτιού του. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί.

Η μικρή είδε μια μπάλα στην αυλή, την πήρε και την πέταξε μέσα στην πισινά. Μετά όπως μπορείτε να φανταστείτε και το ίδιο έπεσε μέσα, ακολουθώντας την μπάλα που ήθελε να παίξει. Στην αρχή δεν σας κρύβουμε ότι σοκαριστήκαμε στη θέα ενός παιδιού μέσα στο νερό!

«Που είναι οι γονείς του;», «Δεν το ελέγχουν;», «Ποιος θα το σώσει;», «Μα είναι μωρό δεν ξέρει να κολυμπάει!». Οι απορίες μας όλες λύθηκαν μόλις καταλάβαμε ότι η μικρή αν και δεν ήξερε να κολυμπάει, ήξερε να επιπλέει και να γυρνά το κορμάκι της ανάσκελα για να μην πίνει νερό.

Το παρακάτω βίντεο μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε το πόσο σημαντικό είναι, ένα παιδί να ξέρει από μωρό να κολυμπάει-επιπλέει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share