Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μητέρα βλέπει τα νεογέννητα δίδυμα και είναι ευτυχισμένη, αλλά τότε ο γιατρός της λέει... «λυπάμαι» (photo)

Σοκ

7 Ιουνίου 2020 13:46
Μητέρα βλέπει τα νεογέννητα δίδυμα και είναι ευτυχισμένη, αλλά τότε ο γιατρός της λέει... «λυπάμαι» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα μετά τη γέννηση των δίδυμων της είναι ευτυχισμένη, αλλά τότε ο γιατρός της λέει... «λυπάμαι». Επίσης, απίστευτο είναι αυτό που είδε μια μητέρα σε κάμερα, έχοντας αντικρίσει νωρίτερα το μωρό της, που ήταν γεμάτο μώλωπες.

Όταν έγινε σαφές για ποιο λόγο τους είπε ο γιατρός "Λυπάμαι", η Julie αναστατώθηκε. Τα νέα αφορούσαν κάτι που συμβαίνει μόνο μια στο εκατομμύριο όσον αφορά τα δίδυμα. Δεδομένου ότι η πιθανότητα να αποκτήσουν δίδυμα ήταν ήδη μια στις 100, αυτό που συνέβη σε αυτήν ήταν σχεδόν αδύνατο...

Ο γιατρός τους είπε ότι και τα δύο αγόρια θα είχαν σύνδρομο Down όταν γεννηθούν. Η Julie και ο Dan δεν ήξεραν τι να κάνουν για αυτό και άρχισαν να εξετάζουν διάφορα σενάρια. Αλλά αφού διάβασαν μερικές μελέτες και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισαν να κρατήσουν τα δίδυμα.

Η γυναίκα σκέφτηκε για μια στιγμή να δώσουν τα παιδιά για υιοθεσία, αλλά αυτό έγινε καθαρά από το φόβο που είχε ότι η ίδια και ο σύζυγος της δεν θα μπορούσαν να φροντίζουν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αλλά αφού αποφάσισαν να τα κρατήσουν, δεν το μετάνιωσε ποτέ. Τα αγόρια, που ονομάζονται Charlie και Milo, έχουν γίνει έκτοτε πραγματικά δημοφιλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην αρχή, η Julie είχε τρομοκρατηθεί και ανησυχούσε επειδή δεν ήξερε αν θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη της ιδιαίτερης φροντίδας τους, δεδομένης της ηλικίας της. Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποίησε ότι τότε ήταν τρομακτικό μόνο επειδή δεν γνώριζε τίποτα για τα άτομα με σύνδρομο Down. Τώρα τα δίδυμα νιώθουν σαν να κέρδισαν το λαχείο!

Οι δύο εύθυμοι αδελφοί έχουν γίνει πραγματικά δημοφιλείς στο διαδίκτυο. Η Julie δημοσιεύει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει όλες τις καλές και τις κακές στιγμές για να μπορούν να μαθαίνουν και άλλες οικογένειες από την εμπειρία της οικογένειας. Για την Julie, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον εορτασμό της ζωής και την ανάπτυξη μιας κοινότητας.

Οτιδήποτε και αν συμβεί, οι γονείς θα πρέπει να αγαπούν τα παιδιά τους. Για αυτό το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα άφηνε τον φόβο να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους. Με τα δίδυμα διασκεδάζουν φοβερά στην οικογένεια. Και τα δύο τους λατρεύουν να κάνουν τρέλες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share