Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Τρεις τίγρεις τρώνε με απίστευτη λαιμαργία - Μόλις δείτε το γεύμα τους θα πάθετε σοκ!

Ανατριχιαστικό!

5 Ιουνίου 2020 17:50
Τρεις τίγρεις τρώνε με απίστευτη λαιμαργία - Μόλις δείτε το γεύμα τους θα πάθετε σοκ!
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Οι τίγρεις δεν φημίζονται για την ευγένεια, τους καλούς τρόπους ή την κοινωνικότητα τους γι' αυτό και δεν παραξένεψε σχεδόν κανέναν το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει τρεις τίγρεις να γευματίζουν με απίστευτη λαιμαργία. Αυτό φυσικά, πριν δουν τι ακριβώς περιλάμβανε το γεύμα τους.

Το γεύμα λοιπόν των άγριων αιλουροειδών ήταν ένα γαϊδουράκι, αλλά το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως το άτυχο ζώο το πέταξαν στις τίγρεις οι φύλακες τους ζωολογικού πάρκου στο οποίο ζούσαν. Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τίγρη να επιτίθεται σε ένα άλλο ζώο για να το φάει και να επιβιώσει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 9χρονη τίγρης δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία αιλουροειδών.

Το βίντεο αυτό κάνει το διαδικτύου και προκαλεί τρόμο σε όποιον το βλέπει, καθώς το άτυχο ζώο φαίνεται τρομοκρατημένο και ζει τραγικές στιγμές στα δόντια των άγριων αιλουροειδών.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο εδώ:

Αυτή η τίγρης κάνει επίθεση σε παιδάκι μέσα στο ζωολογικό κήπο - Κόβει την ανάσα το βίντεο

Τα άγρια ζώα, όπως και οι τίγρεις, έχουν άγρια ένστικτα, όσο εξημερωμένα και αν είναι. Αυτό που συνέβη στο ζωολογικό κήπο... το αποδεικνύει.

Ένα μικρό αγόρι κατά την επίσκεψή του με τη συνοδεία του πατέρα του, στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου, έζησε κάτι που σίγουρα κανένας μας δεν θα ήθελε να ζήσει. Ενώ έβγαζε φωτογραφίας μπροστά από μια τίγρη, εκείνη τον θεώρησε θήραμα της και ξεκίνησε την επίθεση.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και σ' αυτό φαίνεται η τίγρης, να κάνει αργά βήματα στην αρχή, ώστε να πλησιάσει το αγοράκι με τον πιο "αθόρυβο" τρόπο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να ταΐσει μια τίγρη μέσα στο κλουβί της, αλλά εκείνη είχε άλλες βλέψεις...

Κάποια στιγμή το αγόρι γυρίζει και την κοιτάει και αυτή σάστισε. Όταν ο μικρός γυρίζει και πάλι μπροστά, η τίγρης εξαπολύει την επίθεσή της, πηδώντας με ανοικτά τα πόδια της για να τον αρπάξει. Καταλήγει για καλή τύχη πάνω στο προστατευτικό τζάμι.

"Ο γιος μου ήταν στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου σήμερα" έγραψε ο πατέρας του παιδιού σε ανάρτησή του στο twitter την Κυριακή, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share