Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο - Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

2 Ιουνίου 2020 09:49
Αυτός ο σκύλος μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο - Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πόσο συνηθισμένο είναι να βλέπεις ένα σκύλο να μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο; Σίγουρα καθόλου αλλά η ιστορία αυτού του σκύλου επιβεβαιώνει τη θεωρία που θέλει τα χαριτωμένα τετράποδα να είναι και πανέξυπνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος μας αποδεικνύει το βαθμό ευφυίας του, δείτε εδώ τι έκανε ένας σκύλος όταν είδε το φίλο του να πνίγεται.

Η Εκλίψ καθημερινά θέλει τη βόλτα της. Χωρίς όμως κανέναν άλλο αλλά μόνη της. Έτσι παίρνει ένα λεωφορείο που περνάει από ένα πάρκο σκύλων και πηγαίνει μέχρι εκεί για να κάτσει και να παίξει. Και αφού κουραστεί και βαρεθεί, περιμένει το λεωφορείο να έρθει και επιστρέφει πίσω σπίτι της. Και με εισιτήριο φυσικά, που το έχει προσαρμοσμένο στο κολάρο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κηδεμόνας της σκυλίτσας, ο Τζεφ, την πήγε για πρώτη φορά σε αυτό το πάρκο. Αφού έκαναν οι δυο τους τη βόλτα τους, ο Τζεφ θέλησε να καπνίσει. Και πήγε λίγο πιο πέρα. Εκείνη όμως τη στιγμή ήρθε το λεωφορείο. Η Εκλίψ έτρεξε και τον περίμενε στην πόρτα του λεωφορείου για να μπει και εκείνος μέσα.

Η τετράποδη σταρ είναι αγαπητή σε όλον τον κόσμο. Και φυσικά γνωστή στους οδηγούς των λεωφορείων αυτής της διαδρομής. Η αστυνομία μάλιστα δεν έχει αντίρρηση για κάτι τέτοιο, αφού δεν έχουν πρόβλημα οι οδηγοί.

Εγκατέλειψε τον σκύλο του έξω από ένα μαγαζί κι αυτός τον περίμενε έξι μήνες στο ίδιο σημείο. Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο

Σε όλο τον κόσμο καθημερινά βρίσκονται εγκαταλελειμμένα κατοικίδια και συγκεκριμένα σκύλοι. Το τελευταίο περιστατικό που δημοσιεύθηκε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει προκαλέσει θλίψη, αλλά και αγανάκτηση.

Ένας σκύλος στην Ταϊβάν στην Ασία, εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του έξω από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης Ταϊτσίν. Έκτοτε, παραμένει στο ίδιο σημείο εδώ και περίπου μισό χρόνο και περιμένει τον ιδιοκτήτη του να γυρίσει να τον πάρει. Μάταια. Άλλωστε σας έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν το δέσιμο που έχουν τα σκυλιά με τα αφεντικά τους!

Σύμφωνα με τη γυναίκα που δημοσίευσε το περιστατικό, ο σκύλος φαίνεται αρκετά εκπαιδευμένος και υπάκουος. Όμως, τον έχει καταβάλει η θλίψη και κάθε φορά που βλέπει ένα βανάκι παρόμοιο με του πρώην ιδιοκτήτη του, τρέχει από πίσω του, με την ελπίδα ότι θα γυρίσει να τον πάρει. Εδώ και έξι μήνες το σκυλάκι δέχεται τη φροντίδα υπαλλήλων του καταστήματος έξω από το οποίο παρέμενε.

Το δίνουν φαγητό και νερό, ενώ φιλόζωοι της περιοχής του έδωσαν κουβέρτα για να μην κρυώνει στο παγωμένο πεζοδρόμιο. Η ανάρτηση της Μόντε Γου, ευαισθητοποίησε αρκετούς πολίτες. Αποφάσισαν να πάνε τον σκύλο σε κτηνίατρο για να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ανακοινώθηκε μέσω των social media, ότι το σκυλάκι βρήκε νέο σπίτι, όταν μια οικογένεια έμαθε την ιστορία του και τον πήραν για να του δώσουν την αγάπη που του αξίζει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr με το εγκαταλελειμμένο σκυλάκι να περιμένει τον ιδιοκτήτη του:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share