Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Είδαν τις φωτογραφίες του γάμου τους και έμειναν "άφωνοι" - Δεν πίστευαν ότι...

Δεν τους έκαναν ούτε οι βέρες

26 Μαΐου 2020 19:36
Είδαν τις φωτογραφίες του γάμου τους και έμειναν
Από Δανάη Πάλμου

Όταν είδαν τις φωτογραφίες από το γάμο τους, συνειδητοποίησαν ότι η εικόνα τους, δεν τους ικανοποιούσε. Τότε πήραν τη μεγάλη απόφαση.

Συνολικά 152 κιλά έχασαν ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Δουβλίνο, που ένιωσαν ντροπή βλέποντας πόσο παχύσαρκοι ήταν στις φωτογραφίες του γάμου τους. Το ίδιο ένιωσε και αυτή εδώ η γυναίκα όταν είδε τον εαυτό της μέσα σε μια φωτογραφία μέσα σε ένα σπήλαιο και έκανε το μεγάλο βήμα.

Μαζί και οι δύο ζύγιζαν 330 κιλά ο Νοέλ και η Λέισα Χόλει. Τα πολλά επιπλέον κιλά τους δεν τους επέτρεπαν να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο στο σινεμά ή στο αεροπλάνο ενώ το κρεβάτι τους είχε σπάσει τέσσερις φορές.

Ο 35χρονος και η 33 έχασαν 100 κιλά ο πρώτος και 52 η δεύτερη.

«Όταν είδα τις φωτογραφίες του γάμου απογοητεύτηκα, ένιωσα αηδιασμένη και με τους δυο μας. Ήξερα πως δεν ήταν φωτογραφίες που θα έβλεπα αναπολώντας και νοσταλγώντας και ένιωσα μεγάλη απογοήτευση», λέει η 33χρονη στη Daily Mail. «Επιτέλους πια μπορούμε να κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».

Ο Νοέλ και η Λέισα εξομολογούνται πως πάντα έτρωγαν πολύ και γρήγορο φαγητό αλλά άρχισαν να συσσωρεύουν πολλά κιλά μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους. Μάλιστα οι γιατροί της είχαν συστήσει να κάνει χειρουργική επέμβαση στο στομάχι για να χάσει βάρος αλλά εντωμεταξύ έμεινε έγκυος για Τρίτη φορά- στα δίδυμα κορίτσια της- κι έτσι η επέμβαση αναβλήθηκε.

«Ξέραμε πως ήμασταν παχύσαρκοι αλλά φτάσαμε σε τέτοιο σημείο που δεν ήταν πια απλώς επικίνδυνο για την υγεία μας, ήμασταν σαν ωρολογιακές βόμβες», συνεχίζει η 33χρονη.

αλλαγή μετά από αδυνάτισμα

«Νιώθουμε πλέον υπέροχα, μας ικανοποιούν απλά πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε, όπως να τρέχουμε πίσω από τα παιδιά ή το να μπορούμε να φορέσουμε ό,τι ρούχα θέλουμε και όχι μόνο μεγάλα μεγέθη. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερος», λέει ο Νοέλ.

«Χάσαμε τόσα πολλά κιλά που δεν μας κάνουν ούτε οι βέρες μας».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share