Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Τιτανομαχία: Μια τίγρης επιτίθεται σε μια αρκούδα - Η συνέχεια θα σας κάνει να "παγώσετε"

Σκληρές εικόνες!

24 Μαΐου 2020 15:23
Τιτανομαχία: Μια τίγρης επιτίθεται σε μια αρκούδα - Η συνέχεια θα σας κάνει να
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Αυτή η τίγρης φάνηκε ιδιαίτερα θαρραλέα καθώς τόλμησε να επιτεθεί σε μια αρκούδα με τον πιο προκλητικό τρόπο.

Η μάχη φαινόταν απ' την αρχή πως δεν θα είχε καλή κατάληξη για ένα από τα δύο ζώα μιας και όταν "τσακώνονται" άγρια ζώα δεν είναι ένας τυπικός καβγάς. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης πρωταγωνιστεί σε μια μάχη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης επιτέθηκε σε μια κατσίκα.

Την άγρια μάχη ανάμεσα στα δύο ζώα κατέγραψε κάμερα και οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές.

Δείτε το βίντεο:

Θαρραλέος γερανός επιτίθεται σε τρεις τίγρεις - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Πόσο θαρραλέο μπορεί να φανεί ένα πτηνό απέναντι σε τρεις τίγρεις; Απ' ότι φαίνεται πάρα πολύ. Σε ένα ζωολογικό πάρκο στην Κίνα ένας γερανός ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν συναντήθηκε με τρεις τίγρεις και αποφάσισε να δείξει το θάρρος και τη γενναιότητα του.

Ενώ όλοι περίμεναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο γερανός να καταλήξει γεύμα για τα άγρια αιλουροειδή εκείνος κατάφερε με ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις να γλιτώσει και να αφήσει τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ζώα τόσο τυχερά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης συνάντησε μια κατσίκα.

Δείτε το βίντεο της γενναίας μάχης:

Αυτή η τίγρης πραγματοποιεί τα πιο μακάβρια πρώτα ραντεβού - Μόλις δείτε τι κάνει θα σοκαριστείτε

Οι τίγρεις όπως και τα περισσότερα αιλουροειδή δεν φημίζονται για τις φιλικές τους διαθέσεις ούτε και για την κοινωνικότητα τους. Είναι ζώα που θέλουν το χρόνο και το χώρο τους για να μπορέσουν να νιώσουν άνετα γι' αυτό και χρήζουν ειδικής μεταχείρισης και προσέγγισης, δείτε τι συνέβη όταν μια τίγρης το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο.

Αυτή η τίγρης πραγματοποιεί τα πιο μακάβρια πρώτα ραντεβού. Τι σημαίνει αυτό; Επιτίθεται τόσο άσχημα στη υποψήφια σύντροφό του και τη σκοτώνει ακαριαία. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη συγκεκριμένη τίγρη σε ένα ζωολογικό κήπο στο Λονδίνο.

Παρ' όλο που άφησαν τις δυο τίγρεις 10 μέρες σε χωριστά κλουβιά για να αποκτήσουν μια οικειότητα και να γνωριστούν καλύτερα, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Δυστυχώς λίγα λεπτά ο αρσενικός παρ' όλο που είχε δώσει δείγματα για μια φιλική συνάντηση, η ένταση από πλευράς του κλιμακώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα η άτυχη τίγρης να βρει τραγικό θάνατο με τους ιθύνοντες και φροντιστές του πάρκου να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά του μετά την απώλεια του αιλουροειδούς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share