Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φαίνεται για μια γοητευτικότατη και γλυκιά κοπέλα - Ωστόσο κανένας άνδρας δεν την πλησιάζει! Ο λόγος; Σοκαριστικός

Απίστευτο!

24 Μαΐου 2020 13:19
Φαίνεται για μια γοητευτικότατη και γλυκιά κοπέλα - Ωστόσο κανένας άνδρας δεν την πλησιάζει! Ο λόγος; Σοκαριστικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζοάνα Παλάνι είναι 23 ετών και είναι φοιτήτρια από την Δανία. Είναι επίσης επικηρυγμένη για 1 εκατομμύριο δολάρια! Γιατί θα αναρωτηθείτε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η 23χρονη φέρεται να έχει σκοτώσει πάνω από 100 μαχητές του ISIS, πολεμώντας στο πλευρό των Κούρδων αυτονομιστών στο Ιράκ και στην Συρία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια φοιτήτρια απασχολεί τα μέσα, δείτε εδώ πώς μια φοιτήτρια βγάζει 50.000 ευρώ ετησίως.

Η Τζοάνα είναι ιρανοκουρδικής καταγωγής και γεννήθηκε σε ένα κέντρο προσφύγων στο Ιράκ, κατά την διάρκεια του πρώτου πολέμου στον Περσικό κόλπο. Έπιασε πρώτη φορά όπλο στα χέρια της όταν ήταν εννιά ετών, ενώ το 2014 παράτησε το κολέγιο στην Κοπεγχάγη για να μεταβεί στην Συρία.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook ήθελε να»πολεμήσει για τα δικαιώματα των γυναικών, την δημοκρατία και για όλες τις Ευρωπαϊκές αξίες, που έμαθε μεγαλώνοντας στην Δανία».

Στην αρχή πολέμησε εναντίον του καθεστώτος του Ασάντ και αργότερα εναντίον του ISIS. Βοήθησε επίσης στην απελευθέρωση κοριτσιών που ανήκαν στην εθνοθρησκευτική ομάδα Γεζίντι, οι οποίες ήταν φυλακισμένες ως σκλάβες του σeξ στο Ιράκ.

Οι ηρωικές τις πράξεις τράβηξαν την προσοχή των Δανικών αρχών που της απαγόρεψαν να ξαναταξιδέψει στην εμπόλεμη περιοχή. Όμως η Τζοάνα αψήφησε την απαγόρευση και προσπάθησε να ταξιδέψει στο Κατάρ. Οι αρχές της κατάσχεσαν το διαβατήριο και την έκλεισαν για 3 εβδομάδες στις μεγαλύτερες φυλακές τις Δανίας.

Σήμερα μετακινείται συνεχώς και αλλάζει συνεχώς τοποθεσίες φοβούμενη την αντεκδίκηση. «Λυπάμαι που παραβίασα τον νόμο αλλά πίστευα πως δεν είχα άλλη επιλογή. Αυτοί για τους οποίους ρίσκαρα την ζωή μου, τώρα μου στερούν την ελευθερία μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χάσω τα πάντα, πολεμώντας για την ελευθερία και την ασφάλειά μας».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share