Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

34χρονη μητέρα 5 παιδιών έχασε 30 κιλά χωρίς να στερηθεί το ψωμί και τα μακαρόνια (photos)

Σοκ

23 Μαΐου 2020 07:59
34χρονη μητέρα 5 παιδιών έχασε 30 κιλά χωρίς να στερηθεί το ψωμί και τα μακαρόνια (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το «ακατόρθωτο» έκανε μια 34χρονη μητέρα 5 παιδιών καθώς κατάφερε να χάσει 30 κιλά χωρίς να στερηθεί το ψωμί και τα μακαρόνια. Επίσης, την ολική της «μεταμόρφωση» πέτυχε μια 37χρονη μητέρα, η οποία πριν τέσσερα χρόνια ζύγιζε 160 κιλά, έκοψε 5 τροφές και έχασε 70.

Η 34χρονη μητέρα ζύγιζε 90 κιλά και δεν ένιωθε καλά με το σώμα της. “Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ήξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Αισθανόμουν συνέχεια κουρασμένη και δεν είχα καθόλου ενέργεια” σημειώνει σε ένα από τα post που έχει κάνει στο instagram όπου επικοινώνησε όλη την προσπάθειά της για την απώλεια των κιλών.

“Δεν είχα αυτοπεποίθηση, πάντα έβαζα τον εαυτό μου τελευταίο και αισθανόμουν πάντα κουρασμένη. Κάθε μέρα προσπαθούσα να φέρω εις πέρας όλες μου τις υποχρεώσεις σαν μητέρα και στο τέλος της ημέρας ήμουν ένα ερείπιο” συνεχίζει.

Η Gabrielle May πήρε τότε μια μεγάλη απόφαση: να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή της και να αγαπήσει επιτέλους τον εαυτό της.

Έδωσε έμφαση στην υγιεινή διατροφή κάνοντας διαφορετικούς και χρωματιστούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, απολάμβανε για σνακ καρότα με χούμους και για κύριο γεύμα ψητό φιλέτο κοτόπουλου με πολύχρωμα λαχανικά.

Από το καθημερινό της πρόγραμμα δεν έλειπε η γυμναστική. Δεν ήταν αγγαρεία για εκείνη γιατί δεν την έκανε απλά για να αδυνατίσει αλλά την έκανε με και για, καλή διάθεση.

Οι συνήθειες που απέκτησε την ακολουθούν μέχρι σήμερα. Απολαμβάνει το φαγητό χωρίς ενοχές, προσέχει τις μερίδες της και τρώει τα πάντα, από λίγο, ενώ πίνει πολύ νερό. Αυτό που την βοήθησε και θέλει να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι ότι κάθε φορά είχε μικρούς και πραγματοποιήσιμους στόχους.

“Το να βάζεις στόχο κάθε φορά να χάσεις 2 με 3 κιλά τον μήνα ήταν πιο εφικτό από το να λες από την αρχή ότι θα χάσω 6 με 8 κιλά” εξηγεί η Gabrielle May.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share