Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Νοσοκόμα εμφανίστηκε με εσώρουχα κάτω από προστατευτική στολή

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

20 Μαΐου 2020 14:07
Απίστευτο: Νοσοκόμα εμφανίστηκε με εσώρουχα κάτω από προστατευτική στολή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το είδαμε κι αυτό! Viral έχει γίνει μια Ρωσίδα νοσοκόμα σε νοσοκομείο της πόλης Τούλα, η οποία, σύμφωνα με Μέσα της χώρας, εμφανίστηκε στη βάρδιά της φορώντας εσώρουχα κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή για κορωνοϊό.

Στη φωτογραφία που σας παραθέτει και το Athensmagazine.gr φαίνεται η νοσοκόμα, η οποία φοράει ειδικά γυαλιά, να κρατάει έναν δίσκο με φάρμακα τα οποία ετοιμάζεται να μοιράσει στους ασθενείς.

Δείτε την:

Η πόλη Τούλα είναι η μεγαλύτερη πόλη της ομώνυμης επαρχίας και βρίσκεται 193 χλμ. νότια της Μόσχας.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ασθενείς δεν έδειξαν να ενοχλούνται μολονότι ορισμένοι κάρφωσαν με το βλέμμα τους τη νοσοκόμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να φορέσει μόνο τα εσώρουχα γιατί ζεσταινόταν με την ειδική στολή την οποία είναι υποχρεωμένη να φοράει αγνοώντας ότι αυτή ήταν τόσο διαφανής.

Η περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας επέπληξε την νοσοκόμα σημειώνοντας ότι είχε παραβιάσει τις σχετικές οδηγίες. «Υπενθυμίζεται στους εργαζόμενους ότι πρέπει να συμβιβάζονται με τις απαιτήσεις των μέτρων ασφαλείας και εμφάνισης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ λίγες ώρες πριν από την ίδια χώρα κάνει το γύρο του διαδικτύου και βίντεο που Ρωσίδα που λίγο έλειψε να σκοτωθεί.

Κορωνοϊός Ρωσία: Πάνω από 10.000 νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο

Δεν έχει τέλος το θρίλερ του κορωνοϊού στη Ρωσία με τα νέα κρούσματα μέσα σε ένα μόλις 24ωρο να ξεπερνούν τις 10.000, ενώ εχθές 100 εργαζόμενοι της Κεντρικής Τράπεζας βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Επίσης 104 άνθρωποι πέθαναν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων να ανέρχεται σε 1.827. Αυτή την εβδομάδα η Ρωσία ξεπέρασε σε αριθμό κρουσμάτων τη Γαλλία και τη Γερμανία και είναι πια η πέμπτη πλέον πληγείσα χώρα από την covid-19.

Οι ρωσικές αρχές εξηγούν ότι η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα οφείλεται στη διεξαγωγή πολλών διαγνωστικών τεστ, με 5,2 εκατομμύρια να έχουν γίνει μέχρι σήμερα, και όχι στη μεγάλη εξάπλωση της επιδημίας στη Ρωσία.

Ενδεχόμενο Lockdown ως τον Ιούνιο

Στόχος των μαζικών τεστ είναι να εντοπιστούν οι ασυμπτωματικοί ασθενείς με covid-19 ή όσοι νοσούν ελαφρά, οι οποίοι ίσως να μην καταγράφονται σε άλλες χώρες με μικρότερο απολογισμό κρουσμάτων λόγω έλλειψης ελέγχων. Ωστόσο κάποιοι Ρώσοι αμφισβητούν αυτή την εκδοχή όπως και την ακρίβεια του ποσοστού των θανάτων.

Ο Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αρμόδιος για θέματα εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων, εκτίμησε χθες ότι «πιθανόν η Ρωσία να ζει μια επιδημία με καθυστέρηση». Η Μόσχα, βασική εστία της covid-19 στη Ρωσία με 104.189 κρούσματα και 1.010 νεκρούς, παρέτεινε το lockdown ως τις 31 Μαΐου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share