Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός ο καρχαρίας καταβροχθίζει κάτι στη μέση του ωκεανού - Μόλις δείτε τι είχε στο στόμα του θα σας κοπεί η ανάσα

Ανατριχιαστικό!

20 Μαΐου 2020 10:05
Αυτός ο καρχαρίας καταβροχθίζει κάτι στη μέση του ωκεανού - Μόλις δείτε τι είχε στο στόμα του θα σας κοπεί η ανάσα

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν καρχαρία να... γευματίζει. Το περίεργο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το γεύμα το οποίο τρώει καθώς είναι αδύνατο να βρεθεί στη θάλασσα.

Μια παρέα έκανε βόλτες με το σκάφος της στον ωκεανό όταν ξαφνικά είδε τα νερά σε ένα σημείο να κινούνται περίεργα. Πλησίασαν λοιπόν να δουν τι συμβαίνει και έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν.

Αντίκρισαν έναν τεράστιο καρχαρία που είχε στα δόντια του, όχι κάποιο ψάρι , όπως πολλοί θα φαντάζονταν αλλά... μια αγελάδα, την οποία καταβρόχθιζε.

Η παρέα κατέγραψε με την υποβρύχια κάμερά της το αλλόκοτο συμβάν και όπως ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που το βίντεο δημοσιεύτηκε έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο κανείς να μπορεί να εξηγήσει πώς βρέθηκε η αγελάδα στη μέση του ωκεανού.Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας καρχαρίας μας δείχνεις τις... φονικές ορέξεις του, δείτε εδώ τι συνέβη όταν 15 καρχαρίες περικύκλωσαν έναν σέρφερ.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Καρχαρίας επιτίθεται σε έναν σέρφερ- Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

"Το Χάρο με τα μάτια του" είδε ένας Γάλλος σέρφερ στην Αυστραλία αφού ενώ βρισκόταν στη θάλασσα με τη σανίδα του δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία. Απ' ότι φαίνεται οι καρχαρίες δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν τη θάλασσα με κάποιον άλλον καθώς λίγο καιρό πριν ένας λευκός καρχαρίας είχε επιτεθεί σε έναν δύτη, δείτε εδώ τι συνέβη.

Ο Γάλλος σέρφερ κατάφερε να γλιτώσει με μικροτραυματισμούς και να βγάλει τον καρχαρία... νοκ άουτ!

«Τον χτύπησα μια φορά άλλα μου κρατούσε τα πόδια. Την δεύτερη φορά με άφησε ήσυχο», δήλωσε ο 23ρονος στο 9 News. Ένας δεύτερος σέρφερ που βρισκόταν δίπλα του, νόμιζε ότι ο νεαρός έκανε πλάκα. «Τον άκουσα να ουρλιάζει. Πίστευα ειλικρινά ότι ήταν μια πλάκα», είπε ο Ματ Σεντάναρι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι ο Γάλλος δεν αστειευόταν και έσπευσε να βοηθήσει.

Βίντεο δείχνει τους δύο άντρες να κολυμπούν γρήγορα μακριά από τον καρχαρία που τους ακολουθούσε. Το περιστατικό βιντεοσκόπησε ένας άντρας που βρισκόταν σε ένα βράχο και άκουσε κραυγές, όποτε άρχισε να τραβάει βίντεο.

Ο 23χρονος σέρφερ δήλωσε πως μόλις είναι και πάλι έτοιμος θα επιστρέψει στο σέρφινγκ.«Θέλω πραγματικά να γυρίσω στην θάλασσα - και θα το κάνω μόλις το πόδι μου είναι καλύτερα».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share