Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πίστευε ότι η γυναίκα του είχε εραστή και έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Όταν είδε το βίντεο πάγωσε

Αδιανόητο!

19 Μαΐου 2020 15:58
Πίστευε ότι η γυναίκα του είχε εραστή και έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι - Όταν είδε το βίντεο πάγωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άντρας έβαλε κρυφές κάμερες στο σπίτι για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του! Που να φανταζόταν όμως ότι θα την έβλεπε να...Ωστόσο παρόμοιες ιστορίες υπάρχουν πολλές θυμηθείτε και αυτόν τον άντρα που είχε υποψίες επί 2 χρόνια για την γυναίκα του.

Όλα το σκηνικό από ότι φάνηκε βέβαια δεν ήταν και τόσο τυχαίο αλλά επρόκειτο για κάτι που είχε σκηνοθετηθεί.

Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης.

Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει:

#TestDiGravidanzaPerUomini

Scoprire di aspettare un figlio è l’emozione più bella della vita. Ma se ci fosse un modo ancora più emozionante per vivere questo momento? Scopri tutto il progetto su www.testdigravidanzaperuomini.it #TestDiGravidanzaPerUomini

Posted by Tempo on Friday, April 7, 2017

Κάμερα κατέγραψε αυτό το μωρό να πνίγεται στην πισίνα - Αυτό που έκανε η μητέρα του θα σας σοκάρει

Μια κάμερα κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή του πνιγμού ενός παιδιού σε μια πλαστική πισίνα. Αυτό που εξοργίζει όμως είναι η κίνηση της μητέρας του.

Η μάνα του ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο και δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί της, που βρισκόταν μέσα στην πισίνα, έδινε μάχη για τη ζωή του.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη Fuzhou της νοτιοανατολικής επαρχίας Φουτσιάν στην Κίνα, όταν η μητέρα είχε επισκεφθεί τον χώρο, συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Κάποια στιγμή η μητέρα εμφανίζεται να απορροφάται εντελώς χρησιμοποιώντας το κινητό της, χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν αρκετό ώστε το ένα από τα δύο παιδιά να αντιμετωπίσει θανάσιμο κίνδυνο, όπως συνέβη και σε αυτά τα παιδιά που έπαιζαν στο δωμάτιό τους. Η επιτήρηση τους κρίνεται απαραίτητη!

Το ενός έτους κοριτσάκι φαίνεται να παίζει στο νερό πάνω σε μία φουσκωτή κουλούρα, όταν το σωσίβιο γυρνάει ανάποδα, ρίχνοντας το παιδί στο νερό. Επί τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα, το κοριτσάκι δίνει μάχη για να βγει στην επιφάνεια και να μπορέσει να αναπνεύσει, ενώ το αδερφάκι του προσπαθεί να την βοηθήσει, μάταια όμως.
Ευτυχώς, η μητέρα που δεν έχει πάρει την παραμικρή ιδέα για τα όσα διαδραματίζονται λίγα εκατοστά μακριά της, καταλαβαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και σπεύδει να βγάλει το παιδί από το νερό, φωνάζοντας παράλληλα για βοήθεια.

Αμέσως, άλλοι παριστάμενοι φτάνουν στο σημείο, δίνοντας στο παιδί τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, χρειάστηκαν οι επίμονες κι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών ώστε να το επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη καταπιεί μεγάλες ποσότητες νερού.

Το βίντεο, που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές δόθηκε στη δημοσιότητα με σκοπό να επιστήσει την προσοχή των γονέων που συνοδεύουν τα παιδιά τους σε πισίνες και παραλίες, καθώς μερικά μόνο δευτερόλεπτα απόσπασης της προσοχής μπορούν να αποβούν μοιραία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share