Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβγαλε βίντεο ανάμεσα από τα πόδια μιας 12χρονης και το δημοσίευσε - Το κορίτσι πλέον παλεύει να ζήσει

Θα σας σοκάρει

18 Μαΐου 2020 13:23
Έβγαλε βίντεο ανάμεσα από τα πόδια μιας 12χρονης και το δημοσίευσε - Το κορίτσι πλέον παλεύει να ζήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τράβηξαν βίντεο ανάμεσα από τα πόδια αυτής της 12χρονης και μετά από αυτό το κορίτσι παλεύει για τη ζωή του. Η ιστορία της θα σας εξοργίσει, μιας και πολλά αντίστοιχα φαινόμενα καταγράφονται στη σύγχρονη εποχή.

Ο εκφοβισμός φαίνεται να είναι πιο συνηθισμένος από ποτέ, και αποτυπώνεται χαρακτηριστικά μέσα από αυτό το βίντεο του "Χαμόγελου του Παιδιού". Και πρόσφατα, μια μητέρα απευθύνθηκε στο Facebook για να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κακοποίησαν την κόρη της τόσο, που πήγε στο νοσοκομείο.

Ως τρόπο για να μοιραστεί την απογοήτευσή της με το εκπαιδευτικό σύστημα και για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση γύρω από τη σοβαρότητα του εκφοβισμού, η Λέιτ Ντέιβι έγραψε στη σελίδα Love What Matters του Facebook.

«Το όμορφο κορίτσι μας έχει υποβληθεί σε κάποιο φοβερό εκφοβισμό στο σχολείο. Ήταν επτά πολύ δύσκολοι μήνες για εμάς», έγραψε η Ντέιβι. «Σε αυτή την εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα παιδιά (επειδή είναι παιδιά) πιστεύουν ότι είναι εντάξει να στέλνουν μηνύματα μίσους χωρίς συνέπειες.

«Είχα κλήσεις από αυτά τα παιδιά που μου τηλεφώνησαν επειδή υπερασπίστηκα την κόρη μου, προσεγγίσαμε τους γονείς τους και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν στα παιδιά τους και να τους ζητήσουν να σταματήσουν.»

Όταν η μητέρα απευθύνθηκε στο τμήμα εκπαίδευσης της πολιτείας της, αρνήθηκαν να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους. «Κάθε παιδί δικαιούται εκπαίδευση», είπαν. Προφανώς, το εκπαιδευτικό ίδρυμα πιστεύει ότι όλοι αξίζουν μια δίκαιη αντιμετώπιση, εκτός από τα νοσηλευόμενα θύματα εκφοβισμού.»

Το περιστατικό αφορούσε σε εκφοβισμό του σώματος. Το κορίτσι είχε καθίσει στο θρανίο της και χωρίς να το γνωρίζει, ένας μαθητής κατέγραψε ένα βίντεο κάτω από το γραφείο, προσπαθώντας να τραβήξει πλάνα ανάμεσα από τα πόδια της.

Οι θύτες μοιράστηκαν δημόσια το βίντεο και έγραψαν ότι έρχονταν μια «μυρωδιά» από τα πόδια του παιδιού. Αυτή η κακοποίηση κατέστρεψε την αυτοπεποίθησή της και την κατάστασή της και την απόδοσή της στο σχολείο.

«Αναρτήθηκε στο snapchat. Πέρασα 90 λεπτά με την αστυνομία καθώς προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν ήταν φωτογράφηση και διανομή πορνογραφικού υλικού.

Ναι, ένας 12χρονος μπορεί να διωχθεί εάν το περιεχόμενο παραβιάζει ορισμένα κριτήρια. Δυστυχώς η κόρη μας δεν το έκανε, αλλά υποβλήθηκε σε εβδομάδες γελοιοποίησης.

Οι επιπτώσεις; Η κοπέλα που δημοσίευσε το βίντεο έχασε χρόνο από το παιχνίδι της. Το άτομο που τράβηξε το βίντεο; Τίποτα, γιατί κανείς δεν έλεγε ποιος ήταν, εξηγεί η Ντέιβι.

Όταν η κόρη της προσπάθησε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύτηκε. Αυτό είχαν καταφέρει. «Το σχολείο έχει σχέδιο ασφαλείας για το θύμα, την κόρη μας. Και ο κακοποιός; Απλώς χάνει τα γεύματα στο σχολείο. Αυτή είναι η τιμωρία! Του σχολείου», έγραψε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share