Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτή η μητέρα "ανέβασε" αυτήν τη φωτογραφία και έπεσαν να τη φάνε - Μόλις την δείτε ολόκληρη...

Ο λόγος είναι εξοργιστικός

18 Μαΐου 2020 10:17
Αυτή η μητέρα

Αυτή η μητέρα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη φωτογραφία, και όλοι έπεσαν να τη φάνε. Ο λόγος είναι εξοργιστικός.

Για πολλούς ο δημόσιος θηλασμός θεωρείται λάθος και απρεπής. Γιατί όμως κάποιες μορφές γuμνισμού θεωρούνται κατάλληλοι, ενώ άλλοι όχι, παρόλο που είναι η φυσική πράξη του να θηλάζεις το παιδί σου;

Μία μητέρα ήθελε να δείξει ακριβώς αυτό και το έκανε με τον δικό της, πολύ δυναμικό τρόπο. Η Μαρία Κόρι είναι μια πιστή μητέρα και σύζυγος. Η μητέρα από την Βόρεια Καρολίνα δέχτηκε άσχημη κριτική αφού ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στον τοίχο της, όπως και αυτή εδώ η μητέρα όταν ανακοίνωσε μια φωτογραφία με το παιδί της, που είχε μια σπάνια πάθηση.

«Δεν είναι ότι μου αρέσει να κάνω επίδειξη όταν θηλάζω, αντιθέτως. Απλά αποφάσισα να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία γιατί βλέπω ότι ο καθένας λέει τα δικά του και κάνουν θέμα κάτι που είναι εντελώς φυσικό. Δεν είναι κάτι βρώμικο, είναι ο λόγος που φτιάχτηκαν!!!»

Αυτή η φωτογραφία έχει αναφερθεί πέντε φορές. Η Κόρι είχε αναστατωθεί όταν κατηγορούσαν τη φωτογραφία που ταΐζει το παιδί της ως ‘ακατάλληλη’, όταν υπάρχουν διαφημίσεις που δείχνουν σχεδόν γuμνά μοντέλα και είναι απόλυτα αποδεκτές. Η αδικία την πείσμωσε.

Τι συνέβη;

Αντέδρασε ανεβάζοντας άλλη μια φωτογραφία την επόμενη μέρα. «Οπότε αφού η φωτογραφία που ανέβασα με μένα να θηλάζω το παιδί μου κρίθηκε ακατάλληλη περισσότερες από 5 φορές, τώρα έκανα αυτή την ανάρτηση.

Είμαι σχεδόν σίγουρη πως δεν θα έχουν πρόβλημα, γιατί είναι η τυπική φωτογραφία που συναντάει κανείς όταν μπαίνει σε ένα εμπορικό κέντρο και κανείς δεν έχει πρόβλημα με κάτι τέτοιο. Αλλά το γεγονός ότι θήλαζα το παιδί μου είναι κάτι απρεπές γι’αυτούς…»

«Αυτό είναι τελείως παράλογο! «Μητέρες, ανεβάστε και εσείς παρόμοιες selfies. Θηλάστε δημόσια. Όποιος νομίζει πως ο θηλασμός είναι αηδιαστικός ή πως έχει κάποιο $εξουαλικό στοιχείο, είναι στα μάτια μου παιδoφιλoς μόνο και μόνο που το σκέφτηκε. Ο θηλασμός είναι κάτι φυσικό και στις περισσότερες χώρες δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό το θέαμα…»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο αρνητικά είδαν τη φωτογραφία μου, αλλά παρόλα αυτά χαίρομαι για την υποστήριξη όλων σας και σας ευχαριστώ!»

Η φωτογραφία αυτή έχει περισσότερα από 34,000 likes και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 7,000 φορές. Πώς σας φαίνεται η στάση της απέναντι στο θηλασμό;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share