Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το κόκκινο σημάδι στο μέτωπο όλο μεγάλωνε και τον έλεγαν διάβολο - Όταν τον δείτε 3 χρόνια μετά θα πάθετε σοκ

Άλλαξε κυριολεκτικά

17 Μαΐου 2020 14:22
Το κόκκινο σημάδι στο μέτωπο όλο μεγάλωνε και τον έλεγαν διάβολο - Όταν τον δείτε 3 χρόνια μετά θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κόκκινο σημάδι στο μέτωπο αυτού του μικρού αγοριού όλο και μεγάλωνε και όλοι τον παρομοίαζαν με το διάβολο. Κανείς δεν φανταζόταν πώς θα γινόταν 3 χρόνια μετά.

Ο Τζόρτζ Άσμαν γεννήθηκε με ένα τεράστιο σπάνιο σημάδι. Η μητέρα του, Κάρεν, ανησυχούσε πολύ γι’αυτό… όχι για την εμφάνιση, αλλά για την φάση που θα μεγάλωνε και θα πήγαινε σχολείο, όπου τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά μερικές φορές, και κρίνουν άδικα όπως συνέβη και σε αυτό το αγόρι με το παραμορφωμένο πρόσωπο.

Ο Τζόρτζ γεννήθηκε με ένα τεράστιο κόκκινο σημάδι στο μέτωπό του. Όταν ήταν μόλις 4, έκανε μία επέμβαση για να καλύψει σταδιακά το σημάδι του. Περίπου το 80% των ανθρώπων γεννιούνται με κάποιο σημάδι. Ενώ στους περισσότερους δεν φαίνεται, σε κάποιους είναι πολύ εμφανές.

Ρίξτε μια ματιά στο σημάδι του Τζόρτζ! Είχε ένα αιμαγγείωμα. Είναι η συγκέντρωση αιμοφόρων αγγείων σε ένα σημείο με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός όγκου. Αυτά τα σημάδια συνήθως δεν είναι τόσο μεγάλο και κάποια μικραίνουν από μόνα τους!

Ωστόσο, το σημάδι του Τζόρτζ ήταν πολύ εμφανές. Έτσι η μητέρα του αποφάσισε να καταφύγει στην ιατρική για να το αφαιρέσει και βρήκε μία πιθανή θεραπεία. Έπρεπε να βάλει διαστολείς ιστών που μοιάζουν με μπαλόνια στο μέτωπό του.

Αυτό χρειαζόταν για να τραβηχτεί το δέρμα γύρω από το σημείο. Απλά κοιτάξτε τα! Η μητέρα του είπε: “Όταν τα είδα για πρώτη φορά, έμεινα άφωνη. Ήταν πολύ πιο μεγάλα από ότι περίμενα και έμοιαζαν με κέρατα. Ο μικρός μου άγγελος έμοιαζε με τον διάβολο.”

Παρόλο που και εκείνος τρόμαζε όταν τα έβλεπε, αποδείχτηκε πολύ γενναίος.Κοιτάξτε την εκπληκτική μεταμόρφωση όταν αφαιρέθηκαν τα μπαλόνια. “Ο μικρός μου διάβολος έχει κότσια και θα τον αγαπάω όπως και αν είναι.”

Ξύπνησε και παρατήρησε ότι είχε ένα σημάδι στο σώμα του - Μόλις διαβάσετε πώς το έπαθε θα τρομάξετε...

Αυτός ο νέος άνδρας ενώ έκανε τις διακοπές του, παρατήρησε στο στομάχι του ένα τεράστιο κόκκινο σημάδι και κατατρόμαξε. Όταν το είδαν οι γιατροί κατάλαβαν ότι...

Ο 21 χρονών Ντύλαν τρομοκρατήθηκε αρχικά στη θέα του και πήγε στο κέντρο Bali International Medical Center για θεραπεία. «Σύμφωνα με τους γιατρούς έχω μια πολύ παράξενη πάθηση,» έγραψε στο Facebook

Στην αρχή δεν τον ενοχλούσε, αλλά μετά έγινε το απρόσμενο. «Άρχισε να πονάει και να με καίει». Όταν οι γιατροί το εξέτασαν λίγο καλύτερα βρήκαν μία πολύ τρομακτική αλήθεια. Δεν ήταν ένα απλό σπυράκι σαν αυτό που μεγάλωνε σε μια γυναίκα χρόνια και τελικά το αφαίρεσαν με επέμβαση οι γιατροί, αλλά κάτι πολύ πιο τρομακτικό.

Μία αράχνη είχε μπει κάτω από το δέρμα του. Μία τροπική αράχνη είχε κάνει τον Ντύλαν , το σπίτι του για τρεις μέρες. Ευτυχώς κατάφεραν να την αφαιρέσουν, μετά από μία μικρή τομή που έκαναν στο στομάχι του. «Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά στη ζωή μου τόσο βιασμένος. Απλά χαίρομαι που επιτέλους τελείωσε.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share