Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ένας 30χρονος πατέρας έμεινε "κάγκελο" όταν έμαθε ότι τα νεογέννητα μωρά του είχαν δύο πατέρες

Αδιανόητο

15 Μαΐου 2020 14:42
Ένας 30χρονος πατέρας έμεινε

Ένας 30χρονος Κινέζος έμεινε άφωνος αφού ανακάλυψε ότι δεν ήταν ο μόνος πατέρας στα νεογέννητα δίδυμα του. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Συνήθως μαθαίνουμε για τη βιολογική διαδικασία της δημιουργίας μωρών στο σχολείο, δηλαδή ότι ταυτόσημα δίδυμα αναπτύσσονται από το ίδιο ωάριο, το οποίο χωρίζει και σχηματίζει δύο έμβρυα και τα μη πανομοιότυπα δίδυμα αναπτύσσονται από δύο, χωριστά γονιμοποιημένα ωάρια. Μπορεί να συμβούν πολλές ανωμαλίες όπως να γεννηθούν ενωμένα ή να συμβεί κάτι σαν αυτό εδώ, αλλά η περίπτωση παρακάτω είναι εξαιρετικά σπάνια.

Στη συντριπτική πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων, χρειάζεται ένα σπέρμα για τη γονιμοποίηση τους, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι υπάρχει μόνο ένας πατέρας στα δύο μικρά που μεγαλώνουν στην κοιλιά.

Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα προέρχονται από δίδυμα στην Κίνα, τα οποία υποβλήθηκαν σε τεστ DNA ως μέρος της τυπικής διαδικασίας για την καταγραφή των γεννήσεών τους στη χώρα.

Τι αποκαλύφθηκε

Ο σύζυγος, που δεν έχει κατονομαστεί, έμεινε έκπληκτος όταν τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα μωρά είχαν διαφορετικούς πατέρες, δείχνοντας ότι η γυναίκα του ίσως τον απατούσε.

Οι πραγματικές αιτίες είναι άγνωστες, όπως είπε ο Τζέισον Κασραί, πρόεδρος του Συνδέσμου Κλινικών Εμβρυολόγων, η έρευνα του The Guardian για το θέμα είναι ελάχιστη, ωστόσο οι επιστήμονες συμφωνούν ότι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Το σπάνιο περιστατικό είναι γνωστό ως ετεροπαθητική υπερχορήγηση και συνήθως συμβαίνει όταν οι γυναίκες κάνουν έρωτα με δύο διαφορετικούς άνδρες μέσα σε μια μέρα πριν ή μετά την ωορρηξία, επιτρέποντας τη γονιμοποίηση και των δύο αυγών που παράγονται. Ως αποτέλεσμα, τα δίδυμα δεν θα ήταν πανομοιότυπα και θα είχαν την ίδια βιολογική σχέση με εκείνη των αδελφών.

Ζευγάρι γέννησε δίδυμα - Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ονόματα έδωσε στα νεογέννητα μωρά

Ζευγάρι γέννησε δίδυμα στην Ινδία και φαίνεται πως είχε μια… διαφορετική ιδέα για τα ονόματα, που θα τους έδινε, κάτι που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.

Μπορεί να βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές και στη χώρα τους, λόγω του κορωνοϊού, αλλά αυτό όχι μόνο δεν τους εμπόδισε να τις αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία αλλά άντλησαν και την έμπνευση να δώσουν δύο περίεργα και άκρως πρωτότυπα ονόματα στα νεογέννητά τους, ενώ μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε μια μητέρα που γέννησε δύο φορές δίδυμα.

Σύμφωνα με την 27χρονη μητέρα τους, το αγοράκι ονομάστηκε Covid και το κoριτσάκι Corona, καθώς θεώρησε ότι αξίζει με αυτό τον τρόπο να θυμούνται όλοι στο μέλλον τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν σήμερα.

Πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ζευγάρι να αλλάξει τα ονόματα των διδύμων σε κάτι πιο… σύνηθες για τα ινδικά δεδομένα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share