Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το νόμισμα που θα αυξήσει τα χρήματα στην τσέπη σας - Μήπως το έχετε;

Δείτε που πρέπει να το έχετε

14 Μαΐου 2020 16:52
Το νόμισμα που θα αυξήσει τα χρήματα στην τσέπη σας - Μήπως το έχετε;

Αυτό το νόμισμα είναι τυχερό και θα δείτε τα χρήματα στην τσέπη σας να αυξάνονται.Αν δεν το έχετε καλό θα ήταν να το αποκτήσετε.

Δεν μιλάμε για κάποιο σπάνιο νόμισμα που μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε χρήματα, αλλά έχει να κάνει με την αύρα και το φενγκ σούι. Το πιο γνωστό γούρι του πλούτου στο φενγκ σούι (feng shui) είναι τα κινέζικα νομίσματα με την τετράγωνη τρύπα στη μέση. Το στρογγυλό σχήμα τους συμβολίζει την ευνοϊκή ενέργεια που έρχεται από τον ουρανό και το τετράγωνο άνοιγμα την ενέργεια της γης. Όμως δεν πάνε μόνα τους αλλά σε τριάδες, δεμένα μαζί με κόκκινο νήμα. Τα νομίσματα αυτά μπορείς να τα έχεις οπουδήποτε:

  • Στο πορτοφόλι σου, για να μην αδειάζει από χρήματα.
  • Μέσα στην ατζέντα όπου σημειώνεις τα επαγγελματικά ραντεβού σου ή στο βιβλίο εσόδων σου.
  • Κάτω από την τηλεφωνική συσκευή σου, για να έχεις αποδοτικά επαγγελματικά τηλεφωνήματα.
  • Αν έχεις επιχείρηση, κάτω από την ταμειακή μηχανή.
  • Κάτω από το χαλάκι της εξώπορτάς σου, κρυμμένα σε έναν κόκκινο φάκελο.
  • Κρεμασμένα από το πόμολο πίσω από την εξώπορτα ή την πόρτα του γραφείου σου.

Αν έχετε κάποιο από αυτά τα 7 νομίσματα ξεχασμένα στο συρτάρι σας είστε πλούσιοι

Αυτά τα 7 νομίσματα φαίνονται ασήμαντα, όμως αξίζουν πολλά λεφτά. Μια ολόκληρη περιουσία. Μάλιστα, μπορεί να κερδίσετε μέχρι και 200.000 δολάρια. Το σπάνιο χρυσό νόμισμα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ...

Οι «pennies» είναι τα νομίσματα του 1 λεπτού του δολαρίου και έχουν σχεδόν μηδαμινή αξία, όμως για μερικούς συλλέκτες νομισμάτων αξίζουν το... βάρος τους σε χρυσό. Επιπλέον δείτε το κρυφό σύμβολο στο εκατοστάρικο των δραχμών

Τα νομίσματα του ενός «cent», του ενός λεπτού δηλαδή, υπάρχουν στο νομισματικό σύστημα των ΗΠΑ από το ξεκίνημα του και πολλά προωτότυπα δημιουργήθηκαν το 1792. Ένα από αυτά είναι το μεγάλο «Birch».

Συγκεκριμένα, το Birch του 1792 πουλήθηκε σε μια δημοπρασία της εταιρείας Heritage Αuction το 2015 έφτασε τα 2,6 εκατ. δολάρια! Η αξία όπως και στα περισσότερα συλλεκτικά αντικείμενα υπολογίζεται από την ποιότητα και τη σπανιότητα του.

Οι πιθανότητες είναι μικρές, όμως όσοι έχουν «pennies» σε κάποιο συρτάρι ή κουμπαρά, καλό θα ήταν να ελέγξουν αν μοιάζουν με κάποιο από τα παρακάτω.

Το CNBC έφτιαξε μια λίστα με τα «μονόλεπτα» με τη μεγαλύτερη αξία και μας συμβουλεύει να μην ξαναπούμε «κράτα τα ρέστα» την επόμενη φορά που θα μας δώσουν ψιλά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share