Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

22χρονη μοιάζει με 8 μηνών έγκυος αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι - Αυτό που μεγάλωνε μέσα της τρόμαξε τους γιατρούς

Θα σας σοκάρει

13 Μαΐου 2020 13:19
22χρονη μοιάζει με 8 μηνών έγκυος αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι - Αυτό που μεγάλωνε μέσα της τρόμαξε τους γιατρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 22χρονη Κρίστι Μπάτλερ νόμιζε ότι ήταν έγκυος, και ήταν πολύ ενθουσιασμένη με αυτό. Όλα άλλαξαν όταν οι γιατροί είδαν τι μεγάλωνε μέσα της στην πραγματικότητα.

Η κοιλιά της μεγάλωνε γρήγορα κι έτσι έκανε τεστ εγκυμοσύνης. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, έτσι πήγε σε ένα γιατρό και της είπε ότι ήταν 30 εβδομάδων έγκυος, με βάση το μέγεθος της κοιλιάς. Πιστεύοντας ότι ήταν 8 μηνών έγκυος, το είπε σε όλους.

Αλλά η αλήθεια ήταν πικρή. Το πραγματικό της μωρό ήταν μόλις 6 εβδομάδων. Τι ήταν αυτό που έκανε την κοιλιά της να μεγαλώνει τόσο γρήγορα; Ήταν μια μάζα 30 εκατοστών. Μόλις το συνειδητοποίησαν οι γιατροί, κανόνισαν να κάνει επείγουσα επέμβαση για να αφαιρέσει την τεράστια κύστη που πίεζε τα εσωτερικά της όργανα.

Η Μπάτλερ εργάζεται σαν επιστάτρια. Η εγκυμοσύνη της ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα για την ίδια και τον Σέλερν , το 21χρονο αγόρι της. Όταν οι γιατροί υπολόγισαν την εγκυμοσύνη της με βάση το μέγεθος της κοιλιάς της, της έκαναν υπέρηχο και ανακάλυψαν ότι η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος, αλλά είχε και μια κύστη στις ωοθήκες, η οποία ξεκλήριζε την μήτρα και το έμβρυο. Δεν είναι η μόνη που ανακαλύπτει κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού και αυτή εδώ η γυναίκα έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο. Η ζωή του μωρού κρεμόταν από μια κλωστή.

Παρ’όλο που οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αφαιρέσουν την κύστη, η Μπάτλερ έχασε το μωρό στις 11 εβδομάδες. «Το μωρό μου το ξεπέρασε η τεράστια κύστη, ήμουν συντετριμμένη», είπε. «Το αγέννητο μωρό μου ήταν μικροσκοπικό.» Οι συνάδελφοι της την ρωτούσαν αν ήταν έγκυος, κι έτσι αποφάσισε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Τι έδειξε ο υπέρηχος;

«Δεν το είχα παρατηρήσει η ίδια, αλλά όταν συνέχισαν να με ρωτάνε, αποφάσισα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Βγήκε θετικό και ο Σέλερν κι εγώ ενθουσιαστήκαμε. Οι γιατροί προέβλεπαν ότι ήμουν 30 εβδομάδων σε αυτή τη φάση, η κοιλιά μου μεγάλωνε γρήγορα. Όταν με έστειλαν για υπέρηχο, ξεκίνησε ο εφιάλτης μας. Δεν είχα μωρό στην μήτρα μου. Ήταν μια κύστη με διαστάσεις 20 επί 30 εκατοστά που μεγάλωνε κάθε μέρα.

Η κοιλιά μου ήταν στην πραγματικότητα μια τεράστια μάζα. Το αγέννητο μωρό μου ήταν μικροσκοπικό, πολύ μικρό ακόμη για να φουσκώσει την κοιλιά μου.» Παρ’όλο που αρχικά ήταν ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη, σύντομα συνειδητοποίησε ότι η κύστη μέσα της ήταν ένας δολοφόνος που έκλεβε την ζωή του αγέννητου μωρού της.

Όταν πήγε για υπέρηχο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο, έμαθε τα άσχημα νέα. «Όταν έκανα υπέρηχο την προηγούμενη εβδομάδα, μου είπαν ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός.» Αποφάσισε να κάνει την επέμβαση και να αφαιρέσει την κύστη. Και τώρα θέλει να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, για να μην περάσει άλλη γυναίκα τον ίδιο εφιάλτη.

«Ήμουν τυχερή που η κύστη μου ήταν καλοήθης, αλλά έπρεπε να μου αφαιρέσουν την ωοθήκη, γιατί είχε καταστραφεί. Αν είχε μείνει κι άλλο, θα κατέστρεφε τα όργανα μου.» Παρά την τραγική απώλεια, η Μπάτλερ και ο Σέλερν ελπίζουν να καταφέρουν να κάνουν οικογένεια σύντομα.

«Θα είμαι πολύ προσεκτική την επόμενη φορά που η κοιλιά μου θα αρχίσει να φουσκώνει», είπε. Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε, θα μπορέσει να μείνει έγκυος ξανά. «Ήταν τραυματική εμπειρία η απώλεια του μωρού μου, μετά της ωοθήκης και η ανάρρωση από την επέμβαση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share