Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή η γιαγιά πήγε στον γιατρό γιατί είχε ένα περίεργο σπυράκι - Αυτό που έβαλε όταν το έσπασε θα σε σοκάρει

Αδιανόητο!

13 Μαΐου 2020 07:56
Αυτή η γιαγιά πήγε στον γιατρό γιατί είχε ένα περίεργο σπυράκι  - Αυτό που έβαλε όταν το έσπασε θα σε σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έβγαλε αυτός ο γιατρός από το σπυράκι αυτής της ηλικιωμένης γυναίκας!

Το σπυρί είχε βγει δίπλα από το μάτι. Ήταν σκληρό και εμπόδιζε ακόμη και την όραση της. Έπρεπε να σπάσει. Η περίπτωση αυτή ίσως σας θυμίσει και το περιστατικό με μια νεότερη γυναίκα η οποία έβγαλε ένα περίεργο σπυράκι στο κούτελο.

Η δρ Σάντρα Λι, ονομάζεται και «δρ Σπυρί» από τους συναδέλφους της στην Καλιφόρνια. Είναι δερματολόγος με ειδίκευση στους καρκίνους του δέρματος, αλλά συχνά πυκνά έχει φέρει σε πέρας με επιτυχία τη διάνοιξη σπυριών, μεγάλων ή μικρών που ταλαιπωρούν ασθενείς. Έχει επίσης και χιλιάδες ακόλουθους στο youtube, στο οποίο ανεβάζει βίντεο με τις επιτυχίες της.

Η δρ Λι στη συγκεκριμένη περίπτωση έσπασε ένα σπυράκι από μια ηλικιωμένη ασθενή της το οποίο, ή ίδια χαρακτήρισε σαν «η μάνα των σπυριών». Το σπυρί αν και στην επιφάνεια του δεν φαινόταν να μοιάζει μεγάλο εντούτοις, μέσα του έκρυβε μια τεράστια μάζα, την οποία η Λι έβγαλε. Εμπόδιζε μάλιστα την ηλικιωμένη να βλέπει καλά.

 περίεργο σπυράκι στο πρόσωπο

Η γιατρός καθαρίζει την περιοχή και με το νυστέρι της κάνει μικρές τομές γύρω από το σπυρί προσπαθώντας να μην πονέσει την ασθενή. Κάνει μια πρώτη προσπάθεια να το σπάσει η οποία αποτυγχάνει και αναγκάζεται να κάνει και άλλη τομή επάνω στη «μύτη» του σπυριού.

Στη συνέχεια σπρώχνει με τα δάχτυλα της και πιέζει. Το σπυρί ανοίγει και από μέσα βγαίνει μια σκληρή ουσία, μαζί με πύον. Και βγαίνει, και δεν σταματά να βγαίνει. Η γιατρός πιέζει το «εξαχθέν προϊόν» το οποίο παρουσιάζει μια ασυνήθιστη σκληρότητα. Τελικά καθαρίζει το εσωτερικό του δέρματος και ανακουφίζει την ασθενή της.

Αυτή η γυναίκα που δουλεύει σε γηροκομείο ανέβασε το χέρι μιας γιαγιάς - Υπάρχει κάτι παράξενο στη φωτογραφία, προσέξτε

Μια γυναίκα που εργάζεται σε γηροκομείο δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χέρι αυτής της γιαγιάς και αμέσως έγινε viral. Αν το παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε τον λόγο.

Η Μπρανταλίν Με Πόρτερ, είναι μια θετική γυναίκα που εργάζεται σε ένα γηροκομείο στο Τέξας. Είχε βάψει ήδη τα νύχια μιας ηλικιωμένης, γι’ αυτό και ρώτησε τη γυναίκα ποιο χρώμα προτιμούσε. Παρόλο που η ηλικιωμένη γυναίκα δεν ήθελε χρώμα στα νύχια, η Μπρανταλίν της είπε ότι δεν είναι διασκεδαστικό να τα βάφεις χωρίς χρώμα.

Η ηλικιωμένη απάντησε, ότι τα χέρια της ήταν άσχημα και έτσι δεν ήθελε να τραβάνε την προσοχή. Η Μπρανταλίν ωστόσο, είπε στη γυναίκα ότι τα χέρια της δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν χέρια που άγγιξαν τη ζωή πολλών ανθρώπων. Είπε επίσης, ότι τα χέρια της ήταν σαν την ιστορία της ζωής της.

Τελικά, έπεισε τη γυναίκα να βάψει τα νύχια της ροζ. Η Μπρανταλίν αργότερα, μοιράστηκε την ιστορία της και μια φωτογραφία του χεριού της ηλικιωμένης γυναίκας, σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται «Love What Matters».

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ηλικιωμένους να κάνουν κάτι που τους ευχαριστεί και να είναι χαρούμενη, σαν αυτή εδώ την γιαγιά που δεν αφήνει την ηλικία της να την κρατάει πίσω από τις δραστηριότητές της, ή σαν αυτή εδώ που με ένα βερνίκι "ξανανένιωσε" νέα.

 ανέβασε το χέρι μιας γιαγιάς

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share