Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Ρίχνει ελαιόλαδο σε ένα βάζο και φτιάχνει…Θα τρέξετε να το κάνετε όταν το δείτε

Τρομερή ιδέα

12 Μαΐου 2020 11:43
Ρίχνει ελαιόλαδο σε ένα βάζο και φτιάχνει…Θα τρέξετε να το κάνετε όταν το δείτε

Μια ιδέα που θα σας ξετρελάνει και σίγουρα όταν το δείτε θα τρέξετε να το κάνετε. Ρίξτε ελαιόλαδο μέσα σε ένα βάζο και δημιουργήστε κάτι το ξεχωριστό.

Έχετε φωτογραφίες και θέλετε να τις βάλετε στο πάσο σας, πάνω στο τζάκι, στο ράφι, στην βιβλιοθήκη και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αναμνήσεις; Βάλτε τις φωτογραφίες μέσα σε γυάλινα βαζάκια, που θα διαμορφώσουν τέλεια τον χώρο σας. Μπορείτε να τις βάλετε σε μικρές ή μεγάλες γυάλες.

Επίσης μπορείτε να βάλετε ελαιόλαδο για να τις κάνετε vintage, απλό νεράκι που θα χρωματίσετε με χρώμα ζαχαροπλαστικής ή να τις αφήσετε και άδειες. Μην ανησυχείτε. Η φωτογραφία σε σκέτο διάφανο νερό δεν χαλάει (πως τις εμφάνιζαν παλιά πριν έρθει η τεχνολογία? σε σκοτεινό θάλαμο με νεράκι).

φωτογραφίες σε βάζο με ελαιόλαδο

Εκτός λοιπόν από την μαγειρική το ελαιόλαδο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλον τρόπο. Στο λάδι θα παλαιωθεί ενώ στο χρώμα θα χρωματιστεί!

Ανακατεύει ελαιόλαδο με κανέλα και με το μείγμα τρίβει την κουρτίνα του μπάνιου - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού με την περισσότερη υγρασία γι αυτό και συχνά παρατηρείται μούχλα σε διάφορα σημεία, ένα εξ αυτών και η κουρτίνα της μπανιέρας. Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε όμως από αυτήν;

Το πρόβλημα δεν είναι ότι η μούχλα απλώς αλλοιώνει την εμφάνισή της κουρτίνας αλλά μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές και να παράγει μόρια που επηρεάζουν την υγεία μας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εξαλείψετε αποτελεσματικά τη μούχλα με ένα μικρό κόλπο και υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Ποια είναι αυτά; Η κανέλα και το ελαιόλαδο θα λύσουν το πρόβλημά σας! Η κανέλα μας έχει φανεί χρήσιμη και σωτήρια σε πάρα πολλά θέματα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε κανέλα πάνω στο καλοριφέρ σας.

κουρτίνα μπάνιου

Τι θα χρειαστείτε:

  • 1 κούπα νερό ζεστό
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. κανέλα

Προσθέτετε όλα τα υλικά σε ένα καθαρό δοχείο, τα αναμειγνύετε καλά χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι ή σιλικόνης και αδειάζετε το μείγμα στο πλυντήριο. Αν θέλετε να τις πλύνετε στο χέρι, τρίβετε το μείγμα πάνω στην κουρτίνα με μια βούρτσα ή σφουγγάρι. Και έτσι απλά οι κουρτίνες σας θα είναι σαν καινούριες!

Ρίχνετε ελαιόλαδο στην ντομάτα; Δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό σας - Μεγάλη προσοχή

Πολλοί από εμάς όταν τρώμε ντομάτα συνηθίζουμε να ρίχνουμε ελαιόλαδο, ωστόσο δείτε τι συμβαίνει στον οργανισμό μας κατά την κατανάλωση τους. Ενώ, αν τρώτε τη ντομάτα με τη φλούδα, σταματήστε το αμέσως!

Έρευνα του 2000 που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Free Radical Biology and Medicine έδειξε ότι το ελαιόλαδο αύξησε την αντιοξειδωτική δράση του λυκοπενίου στις ντομάτες. Γεγονός που ο συνδυασμός των 2 δημιουργούν την τέλεια υπερτροφή και σημαντικό σύμμαχο και φίλο της υγείας μας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share