Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Η σύζυγός του ερωτεύτηκε την ίδια γυναίκα με εκείνον - Η κατάληξη ήταν πέρα από κάθε φαντασία

Αδιανόητο περιστατικό!

11 Μαΐου 2020 21:23
Η σύζυγός του ερωτεύτηκε την ίδια γυναίκα με εκείνον - Η κατάληξη ήταν πέρα από κάθε φαντασία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ιστορία είχε να διηγηθεί μια τριάδα ανθρώπων, με τη σύζυγο του άνδρα να ερωτεύεται την ίδια γυναίκα με εκείνον και την κατάληξη να είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Οι 32χρονη Μαίρη και ο 34χρονος Λέο Μπαρίλας ερωτεύτηκαν από παιδιά, σε ηλικία 13 χρονών, και παντρεύτηκαν όταν έκλεισαν τα 17, ενώ τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 33χρονη.

Ο Λέο υπηρέτησε στους πεζοναύτες, οπότε γύρισε όλο τον κόσμο με την οικογένειά του, αλλά τελικά εγκαταστάθηκε με τη γυναίκα του στη γενέτειρά τους Ουάσιγκτον το 2010, όπου ακόμη ζουν με τα δυο τους παιδιά, τον 10χρονο Κάρσον και την 4χρονη Πέιτζ.

Για να βγάζουν τα προς το ζην αφού ο Λέο παραιτήθηκε από τις Αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις, άνοιξαν μαζί ένα κροσφιτάδικο όπου γνωρίστηκαν με την όμορφη 29χρονη Κίμπερλι Σλάγκλι, το 2016.

Στην αρχή, η Κίμπερλι με την Μαίρη έγιναν πολύ καλές φίλες, ώσπου δεν άργησαν να βγαίνουν και οι τρεις, μαζί με τον Λέο.

«Δεν ήμαστε τρίο από πάντα. Η Κιμ ήταν φίλη και η Μαίρη κι εγώ είμαστε παντρεμένοι», εξομολογήθηκε ο Λέο, στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Η Κιμ ήταν μέλος στο γυμναστήριο CrossFit που είχαμε. Και η φιλία που είχαμε και οι τρεις, γρήγορα, μετατράπηκε σε έλξη», συνεχίζει ο Λέο.

«Η ρομαντική μας σχέση ξεκίνησε το 2016. Και κάποια στιγμή εκείνη τη χρονιά ερωτευτήκαμε, πιθανό σε διαφορετικές στιγμές και για διαφορετικούς λόγους. Και αποφασίσαμε ότι οι τρεις μας μαζί είχαμε πολύ καλά βάιμπ», λέει ο Λέο.

«Το να αγαπάς πολλούς ταυτόχρονα σημαίνει να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής με αυτό που είσαι. Αγαπάμε περισσότερο από ένα άτομο και το έχουμε αποδεχτεί, παρά το γεγονός ότι είναι πέρα από τις κοινωνικές νόρμες».

Η Κίμπερλι έχει ήδη δύο παιδιά από μια προηγούμενη σχέση, τον Κίγκαν, 11 ετών, και την Κίμπερ, 7 ετών, και όλοι μαζί μετακόμισαν στο σπίτι της Μαίρη, του Λεό και των δυο τους παιδιών.

«Αντί να έχουν δυο ενήλικες μια οικογένεια, εμείς είμαστε τρεις. Και ζούμε όλοι μαζί με τα τέσσερα παιδιά μας», τονίζει ο Λέο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τρίο έχει φτιάξει ένα κοινό λογαριασμό στο Facebook, όπου αναρτούν τις προσωπικές τους στιγμές ευτυχίας. «Είμαστε απλά τρεις άνθρωποι που ερωτεύτηκαν», αναφέρουν στο ινσταγκραμικό τους προφίλ.

Και όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι κι αυτό το τρίο έχει τα πάνω του και τα κάτω του και αρκετή ζήλεια, για να κρατάει τη σχέση τους σε εκγρήγορση.

«Όπως σε όλες τις σχέσεις, έτσι και στη δική μας η ζήλεια είναι κάτι υπαρκτό. Αλλά εμείς βρήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίζουμε τη ζήλια είναι η επικοινωνία», συμβουλεύει ο Λέο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share