Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η πιο περίεργη τίγρης που έχετε δει - Το μισό της πρόσωπο είναι...

Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο!

11 Μαΐου 2020 10:16
Αυτή είναι η πιο περίεργη τίγρης που έχετε δει - Το μισό της πρόσωπο είναι...

Οι τίγρεις μπορεί να μην είναι τα πιο φιλικά ζώα αλλά αν μη τι άλλο πρόκειται για ζώα που έχουν μια άγρια ομορφιά και σίγουρα το θέαμα τους αφήνει τους πάντες άφωνους. Αυτή είναι η πιο ιδιαίτερη τίγρης που έχετε δει και έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια γάτα αλλά τα γονίδια και η συμπεριφορά της είναι σαν μιας τίγρης. Αυτό όμως δεν είναι το παράδοξο της υπόθεσης. Το ιδιαίτερο είναι ότι το μισό της πρόσωπο είναι σαν τίγρης και το άλλο μισό σαν πάνθηρας. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια τίγρη που κάνει το γύρο του κόσμου, δείτε εδώ που βρέθηκε να κάνει βόλτες μια τίγρης που το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο.

Η γατούλα είναι πέντε ετών, τη λένε Αφροδίτη και έχει άπειρους θαυμαστές λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της. Οι ιδιοκτήτες την πήραν από μία φάρμα γαλακτομικών προϊόντων το 2010 στην βόρεια Καρολίνα το 2009, όπου γύριζε αδέσποτη. Την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή και την έφεραν σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Τα χρώματα της είναι γενικά περίεργα. Ακόμη και τα μουστάκια της είναι από τη μία πλευρά λευκά και από την άλλη μαύρα.

Δείτε την εδώ:

Μια τίγρης παγιδεύτηκε σε ένα πηγάδι όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μαϊμούδες - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Μια ηρωική πράξη έκαναν μαϊμούδες στην Δυτική Ινδία όταν είδαν μια τίγρη σε ένα πηγάδι 8 μέτρων. Την έσωσαν κυριολεκτικά από σίγουρο πνιγμό! Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή μια τίγρη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να ταΐσει μια τίγρη.

Κάποιες μαϊμούδες, λοιπόν, ειδοποίησαν τους ντόπιους για να βοηθήσουν την δύσμοιρη τίγρη.Έβγαζαν ήχους και πήδαγαν πολύ γρήγορα γύρω από ένα πηγάδι στον ναό Σικάρ στο Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας.

Οι επισκέπτες πήγαν κοντά στο πηγάδι όταν είδαν την «ασυνήθιστη συμπεριφορά» των μαϊμούδων, θεωρώντας ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Τότε είδαν την τίγρη να πνίγεται στον πάτο του πηγαδιού!

Οι επισκέπτες αμέσως κάλεσαν ειδικούς για να βοηθήσουν και να απελευθερώσουν την τίγρη. Μετά από πολλές προσπάθειες η τίγρης κατάφερε να ανέβει στην σκάλα και να σκαρφαλώσει στην επιφάνεια.

«Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό στις 6 π.μ. στις 11 Ιουνίου. Αμέσως στείλαμε μια σωστική ομάδα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 1 ώρα», ανέφερε ο υπεύθυνος του κέντρου διάσωσης.

Οι ντόπιοι και οι διασώστες χρησιμοποίησαν σκοινί και μια σκάλα για να σώσουν την τίγρη, που μόλις βγήκε έγινε καπνός!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share