Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το αγόρι βλέπει έναν περίεργο τύπο να παρενοχλεί τη μητέρα του - Αυτό που του έκανε μετά θα το θυμάται για πάντα

Σοκαριστικό!

11 Μαΐου 2020 07:30
Αυτό το αγόρι βλέπει έναν περίεργο τύπο να παρενοχλεί τη μητέρα του - Αυτό που του έκανε μετά θα το θυμάται για πάντα

Δυο νεαροί θέλησαν να μπουν στο σπίτι που ζούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται ο γιος της και τότε όλα άλλαξαν! Το συγκεκριμένο περιστατικό ίσως θα θυμίσει και την γιαγιά που είδε να μπαίνουν κρυφά στο σπίτι της 4 αγόρια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν στην πόρτα του σπιτιού της με δύο άγνωστους, μέχρι που εμφανίστηκε ο γιος της και… καθάρισε.

Τον δάσκαλό τους βρήκαν δύο νεαροί που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία είχαν βάλει ως στόχο να μπουν στο σπίτι που ζούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα. Την ώρα λοιπόν που βρίσκονταν στην πόρτα της κατοικίας και παρενοχλούσαν την γυναίκα που πάσχει από ινομυαλγία, έκανε την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο.

Από αυτό κατεβαίνει ο ένας γιος της κυρίας, ο οποίος ακούει τον έναν από τους δύο να λέει κάτι προσβλητικό στην μητέρα του. Αμέσως του επιτίθεται και με μία μπουνιά τον ξαπλώνει κάτω!

Από τις φωνές ξύπνησε και ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας, ο οποίος πήρε κυριολεκτικά σηκωτό τον νεαρό που ήταν τάβλα στο έδαφος, δίνοντας και μία… ψιλή στον άλλον.

Αστυνομικοί βρήκαν την γιαγιά και τον παππού να κλαίνε στο σπίτι - Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Ειδήσεις σαν αυτές που μας κάνουν να το ξανασκεφτούμε αν υπάρχει ανθρωπιά στον κόσμο που ζούμε σήμερα. Η ιστορία της γιαγιάς και του παππού θα σας συγκινήσει.

Η αστυνομία στη Ρώμη έλαβε μια κλήση σχετικά με κλάματα και φωνές που ακούγονταν από ένα διαμέρισμα. Τέσσερις αστυνομικοί εστάλησαν στο σπίτι προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβαινε. Εκεί ανακάλυψαν όμως ότι δεν είχε διαπραχθεί κάποιο έγκλημα…που να είναι τουλάχιστον ποινικά κολάσιμο.

Αυτό που βρήκαν, τους ράγισε την καρδιά.

Η 84χρονη κ. Τζολ και ο 94χρονος σύζυγός της κ. Μισέλ ήταν μόνοι στο σπίτι. Ήταν τα κλάματα αυτών των δύο ηλικιωμένων που είχε ακούσει ο γείτονας που έκανε την κλήση στην αστυνομία. Οι ηλικιωμένοι όμως δεν έκλαιγαν επειδή βρίσκονταν σε κίνδυνο από την εισβολή κάποιου κακοποιού. Ο λόγος που έκλαιγαν ήταν επειδή υπέφεραν από «αβάσταχτη μοναξιά», όπως γράφει η Repubblica.

Oι δύο ηλικιωμένοι που είναι μαζί σχεδόν 70 χρόνια, έχουν να δεχθούν επίσκεψη από κάποιον εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι γείτονες τους μετακόμισαν και οι περισσότεροι γνωστοί τους είχαν πάει διακοπές. Η μοναξιά αλλά και όσα είχαν δει στις ειδήσεις στην τηλεόραση τους είχαν ταράξει. Και είχαν βάλει τα κλάματα.

Οι αστυνομικοί Άντριου, Αλεξάντερ, Ερνέστο και Μίρκο αφού κατάλαβαν τι είχε συμβεί αποφάσισαν πως αν και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι με την ιδιότητά τους ως εκπρόσωποι του νόμου, έπρεπε να κάνουν κάτι ως άνθρωποι, ως συμπολίτες αυτών των δύο ηλικιωμένων που θα μπορούσαν να είναι οι γονείς ή παππούδες τους.

Οι αστυνομικοί, πήγαν στην κουζίνα και τους μαγείρεψαν μια μακαρονάδα, πέρασαν μαζί τους όλο το απόγευμα και έπλυναν και τα πιάτα.

Στη συνέχεια αφηγήθηκαν την όλη ιστορία με μια ανάρτηση στο Facebook η οποία συγκίνησε δεκάδες χιλιάδες χρήστες…

Μπορεί βέβαια αυτή η πράξη των αστυνομικών να μην λύσει το πρόβλημα της καθημερινής μοναξιάς που βιώνει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Ίσως όμως κάποιοι, που διάβασαν αυτή την είδηση να κάνουν κάτι ανάλογο για αυτούς ή για κάποιο άλλο ηλικιωμένο ζευγάρι που μένει στη γειτονιά τους και ξέρουν πως ζουν μόνοι…Ακόμα μια συγκινητική ιστορία είναι και αυτή που θα διαβάσετε εδώ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share