Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη: Δείτε τι βρήκαν γιατροί στο στομάχι 19χρονης... (photo)

Σοκ

9 Μαΐου 2020 12:53
Φρίκη: Δείτε τι βρήκαν γιατροί στο στομάχι 19χρονης... (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια κοπέλα 19χρονων στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες και γι αυτό οι γιατροί την εξέτασαν για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε στο στομάχι της. Ενώ, ένας άνδρας ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα... Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσα στο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος περίπου 2 κιλά! Αυτό έγινε γιατί η 19χρονη είχε τη συνήθεια να τρώει τα μαλλιά της αλλά και κιμωλία, με αποτέλεσμα τα δύο αυτά υλικά να φτιάξουν έναν «όγκο» μέσα στο σώμα της. Ομάδα γαστροχειρουργών αφαίρεσε τον όγκο μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση…

Οι πόνοι που ένιωθε ήταν από ένα εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί μέσα στα σπλάχνα της με αποτέλεσμα να μην γίνεται δεκτή ούτε τροφή ούτε νερό.

Η μητέρα πήγε στον οδοντίατρο την μικρή της κόρη για εξέταση - Όταν άνοιξε την πόρτα του ιατρείου τον είδε να...

Ο οδοντίατρος είναι ο φόβος και ο τρόμος πολλών ανθρώπων, ειδικά παιδιών, και σίγουρα είναι δικαιολογημένο μετά από τέτοια περιστατικά. Μόλις δείτε τι έπαθε αυτό το μικρό κορίτσι που πήγε για εξέταση στα δόντια...θα σοκαριστείτε.

Έχουμε διαβάσει πολλές φορές ιστορίες για γιατρούς που δεν είναι καλά στα μυαλά τους και κακοποιούν τα θύματά τους. Αυτές οι ιστορίες μας φαίνονται ψεύτικες ή μακρινές όμως τελικά συμβαίνουν πιο συχνά απ’ ό,τι νομίζαμε. Για αυτό πρέπει να φροντίζουμε τα δόντια μας ,και να αποφεύγουμε τροφές που τα καταστρέφουν, ώστε να μην έρθουμε αντιμέτωποι με "δύσκολες" καταστάσεις.

Μια μαμά από τη Φλόριντα πήγε την κόρη της στον οδοντίατρο για έναν τυπικό έλεγχο. Ο γιατρός της είπε να περάσει έξω γιατί ήταν αρχή του να μην εξετάζει ασθενείς όταν υπάρχει άλλο άτομο στο δωμάτιο.

Λίγη ώρα αργότερα η μητέρα άκουσε φωνές και άνοιξε την πόρτα! Αντίκρισε το κοpιτσάκι της να κλαίει και τον γιατρό να της έχει βγάλει όλα τα μπροστινά του δοντάκια…Φυσικά κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον ψυχοπαθή οδοντίατρο!

Όπως αποδείχτηκε το είχε κάνει και σε άλλα παιδάκια στο παρελθόν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share