Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτή η κοπέλα παίρνει τον αδελφό της από το σχολείο, μετά από ώρες η μαμά της βλέπει μια απίστευτη σκηνή στο ίντερνετ

Απίστευτο!

7 Μαΐου 2020 08:12
Αυτή η κοπέλα παίρνει τον αδελφό της από το σχολείο, μετά από ώρες η μαμά της βλέπει μια απίστευτη σκηνή στο ίντερνετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε με μια 15χρονη που πήρε τον αδελφό της από το σχολείο και μετά από ώρες η μαμά της βλέπει μια σοκαριστική σκηνή στο ίντερνετ!

Για τους γονείς, μια μέρα που φαίνεται κανονική μπορεί να εξελιχθεί σε περιπέτεια όταν παρουσιαστεί μια έκτακτη ανάγκη με τα παιδιά τους.

Αυτό συνέβη στην Κάντις. Της τηλεφώνησαν από το σχολείο του γιου της στο μέσον της ημέρας επειδή ο μικρός δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να φύγει νωρίς. Δεν ήταν σε θέση να πάει εκεί αμέσως η ίδια και για τον λόγο αυτόν ζήτησε από την έφηβη κόρη της να πάει να τον πάρει.

Αλλά καθώς δεν είχε νέα τους εδώ και αρκετές ώρες, η Κάντις άρχισε να ανησυχεί. Τα τηλέφωνα δεν απαντούσαν και όσο περνούσαν οι ώρες την έζωναν τα φίδια.

Τότε είδε μια φωτογραφία και κατάλαβε αμέσως πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί, το αντίθετο μάλιστα.

Πάντα μας αρέσει να παρουσιάζουμε ιστορίες που αγγίζουν τις καρδιές των ανθρώπων. Μερικές φορές όμως, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές των γεγονότων εξιστορούν τόσο καλά αυτό που τους συνέβη που δεν χρειάζεται να προσθέσεις και ίσως δεν πρέπει να αλλάξεις τίποτα.

Να λοιπόν τι είπε η Κάντις όταν κατάλαβε τι έγινε με την κόρη της και τον γιο της:

«Είχαμε μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης σήμερα. Η έφηβη κόρη μου έπρεπε να φύγει από το σχολείο της για να πάει να πάρει τον μικρό αδελφό της από το δικό του σχολείο.

Νόμιζα πως θα τον πήγαινε αμέσως σπίτι και ανησύχησα, αλλά μετά είδα μια φωτογραφία στο Snapchat (κοινωνικό δίκτυο όπου μοιράζεσαι φωτογραφίες με τους φίλους ή την οικογένειά σου).

Πήρε τον Αδελφό της στο Σχολείο

«Αντί να χάσει το μάθημα, η κόρη μου πήρε τον τρίχρονο αδελφό της μαζί στο σχολείο. Τον είχε αγκαλιά στην τάξη και εκείνος αποκοιμήθηκε την τελευταία ώρα του μαθήματος. Δεν είμαι σίγουρη αν έπρεπε να το κάνει αυτό και τι κανονισμούς παραβίασαν, αλλά δεν με νοιάζει. Το γλυκό μου κορίτσι βοήθησε την οικογένεια και δεν παραμέλησε άλλες υποχρεώσεις της ενώ το μωρό κοιμόταν στην αγκαλιά της.

Είμαι είτε η χειρότερη μητέρα στον κόσμο είτε η καλύτερη. Σας παρακαλώ μην μου απαντήσετε ποιο από τα δύο ισχύει, αφήστε με να ζω στην άγνοιά μου καθώς κοιτάζω συνέχεια αυτή τη φωτογραφία».

«Η ζωή είναι μικρή. Υπάρχουν όμως στιγμές που την κάνουν τόσο απίστευτη γλυκιά», γράφει η Κάντις.

Μετά την ανάρτησή της άρχισαν τα λάικ να φτάνουν τις χιλιάδες, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που κοινοποίησαν την ιστορία στη σελίδα τους στο Facebook. Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που σχολίασαν και έδωσαν συγχαρητήρια στην οικογένεια με ευχές για ευτυχία και πολλές άλλες όμορφες στιγμές.

Η κίνηση της κόρης της Κάντις δείχνει πόσο ευαίσθητο και καλό χαρακτήρα έχει. Μακάρι και εκείνη να είναι τυχερή στη ζωή της και να βρει κάποιον που είναι το ίδιο ευαίσθητος και τρυφερός.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την ιστορία ώστε να τη διαβάσουν όσο το δυνατό περισσότεροι και να περάσει το μήνυμα πως κάθε οικογένεια πρέπει να είναι δεμένη και αγαπημένη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share