Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

21χρονη έβγαλε ένα σπυράκι στο μέτωπο και το έσπασε - Όταν βάφτηκε όμως δεν φαντάζεστε τι έπαθε...

Δώστε προσοχή

6 Μαΐου 2020 16:30
21χρονη έβγαλε ένα σπυράκι στο μέτωπο και το έσπασε - Όταν βάφτηκε όμως δεν φαντάζεστε τι έπαθε...

Όλοι μας έχουμε βγάλει ένα σπυράκι που παρακαλούσαμε να φύγει, και όσο περνούσε ο καιρός αυτό χειροτέρευε και μεγάλωνε. Τι δεν πρόσεξε όμως αυτή η κοπέλα παρακάτω;

Και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος να αποφύγετε πιθανές ουλές ή περαιτέρω μολύνσεις είναι να το αφήσετε να φύγει μόνο του χωρίς να το πειράξετε, μερικές φορές σας είναι πολύ δελεαστικό να το σπάσετε. Μην το κάνετε όμως και επιλέξτε αυτόν τον απλό φυσικό τρόπο για να το εξαφανίσετε.

Λοιπόν, ένα σπυράκι που δεν έχει σπάσει σωστά, μπορεί να φέρει κάποιες πολύ καταστροφικές συνέπειες. Μπορεί επίσης να είναι δυνητικά απειλητικό για τη ζωή σας. Η πανέμορφη Κέιτι Ράιτ, αποτελεί ζωντανή απόδειξη αυτής της τρομακτικής αλήθειας.

Η 21χρονη κάτοικος του Austin του Τέξας, έχει πολύ όμορφο δέρμα. Αλλά, όταν ένα ιδιαίτερα πεισματάρικο σπυράκι βγήκε κοντά στο φρύδι της, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Αλλά, αντί να επισκεφθεί ένα δερματολόγο για επαγγελματική βοήθεια, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να σπάσει το επώδυνο σπυράκι με τα χέρια της. Μετά από λίγο πάτημα, το ξήρανε και εφάρμοσε κανονικά το καθιερωμένο μακιγιάζ της, το οποίο περιλάμβανε γέμισμα των φρυδιών της με ένα μολύβι. Αυτό, έκανε τα πράγματα να αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά.

Λίγο μετά, η Κέιτι άρχισε να αισθάνεται έντονο πόνο στην περιοχή και την επόμενη μέρα, ξύπνησε με πρησμένο πρόσωπο και μια πληγή στη θέση που ήταν το σπυράκι.

Πήγε ως περιστατικό έκτακτης ανάγκης στο Ιατρικό Κέντρο του Αγίου Δαβίδ στο Austin, όπου της διέγνωσαν μια δερματική λοίμωξη που προκλήθηκε από τα επικίνδυνα βακτήρια στρεπτόκοκκο ή σταφυλόκοκκο. Ο δερματολόγος που την είδε, την πληροφόρησε ότι εάν δεν έκανε θεραπεία, η κατάσταση θα μπορούσε να επηρεάσει την όρασή της ή ακόμη και να την σκοτώσει.

Σε μια συνέντευξή της, η Κέιτι εξηγεί πώς ένα μολυσμένο μολύβι φρυδιών συνέβαλε στη μόλυνση της. Λέει: «Εκεί που έκανα λάθος, ήταν ότι έπλενα μόνο τα πινέλα μου. δεν καθάριζα τα μολύβια μου».

Πρέπει να το παραδεχτούμε – ποτέ δεν έχουμε σκεφτεί να καθαρίσουμε ένα μολύβι φρυδιών! Βέβαια, τα πινέλα είναι αυτά που συνήθως καθαρίζονται, αλλά είναι πολύ εύκολο να ξεχάσουμε τα προϊόντα που είναι δύσκολο να απολυμανθούν, όπως είναι τα μολύβια.

Μετά από ένα ολόκληρο μήνα ανάκαμψης που περιελάμβανε πολλαπλές νοσηλείες και ενδοφλέβια αντιβιοτικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η λοίμωξη της Κέιτι έχει θεραπευτεί και έχει βρει τον παλιό εαυτό της. Τώρα που είναι καλύτερα, η τυχερή νεαρή γυναίκα έχει στραφεί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και σε συνεντεύξεις με διάφορα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, για να προειδοποιήσει τους άλλους για την τρομακτική εμπειρία της. Εσείς πόσο συχνά καθαρίζετε τα σκληρότερα είδη του μακιγιάζ σας;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share