Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όλοι έλεγαν πως αυτός ο σκύλος είναι ο πιο άσχημος - Η ιστορία του ραγίζει καρδιές

Συγκινητικό!

6 Μαΐου 2020 11:12
Όλοι έλεγαν πως αυτός ο σκύλος είναι ο πιο άσχημος - Η ιστορία του ραγίζει καρδιές

Αυτός ο σκύλος ψηφίστηκε ως ο πιο άσχημος σκύλος της χρονιάς, παρ' όλα αυτά όσοι αγαπούν τα ζώα συνεχίζουν και τον θεωρούν αξιολάτρευτο και γλυκύτατο. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία ενός σκύλου που μας συγκινεί, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια οικογένεια "πέταξε" το σκύλο της στο δρόμο επειδή ήταν ηλικιωμένος.

Ο σκύλος αυτός είναι 17 ετών και υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι όταν βρέθηκε κακοποιημένος και παρατημένος στο δρόμο. Το ζευγάρι το φρόντισε και του πρόσφερε άπλετη αγάπη απ' όση του είχε λείψει τόσα χρόνια, όμως κάποια στιγμή χώρισαν.

Όταν λοιπόν αυτός ο άντρας αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που ζούσε με τη σύζυγό του εκείνη του είπε να πάρει μαζί και το σκύλο γιατί ήταν πολύ άσχημος και δεν μπορούσε να ζήσει μαζί του. Ο ιδιοκτήτης του είναι ιδιαίτερα περήφανος για το σκύλο του και δεν διστάζει ούτε λεπτό να τον παρουσιάσει στο διαδίκτυο κι ας ξέρει πως δεν θα ακούσει και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Σκυλίτσα έσωσε την οικογένειά της από ανεμοστρόβιλο... 54 μέρες μετά όμως... (Video)

Μια ηρωική σκυλίτσα στις ΗΠΑ έσωσε την οικογένειά της από ανεμοστρόβιλο και μετά εξαφανίστηκε για 54 ολόκληρες μέρες. Ενώ, μία άλλη σκυλίτσα δεν ξεκολλούσε από έναν τάφο και ότανταν είδαν τι έκρυβε μέσα...πάγωσαν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο «μπαμπάς» της, τα ίχνη της Μπέλα χάθηκαν στις 3 Μάρτη, όταν το σπίτι τους καταστράφηκε από ανεμοστρόβιλο. Ο Έρικ ξύπνησε κι άνοιξε την τηλεόραση για να μάθει ότι ένας ανεμοστρόβιλος μόλις είχε περάσει από το Νάσβιλ και κατευθυνόταν προς το σπίτι τους στο Κούκβιλ, στο Τενεσί.

«Ξύπνησα τα παιδιά και τη γυναίκα μου και τους έκρυψα στο μπάνιο, στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Μετά διέσχισα το σπίτι για να μαζέψω τα σκυλιά, όταν άκουσα ότι το σπίτι είχε αρχίσει να καταρρέει. «Ο Σκούτερ είχε εξαφανιστεί. Νομίζω η Μπέλα έμεινε ζωντανή επειδή κρύφτηκε κάτω από το βαρύ μας κρεβάτι», ανέφερε ο Έρικ, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WTVF.

So something amazing happened today!!. After 54 days missing from the tornado that leveled our home on March 3rd we have...

Posted by Eric Johnson on Sunday, April 26, 2020

Μετά τον ανεμοστρόβιλο εξαφανίστηκε και η Μπέλα. Ο Έρικ άρχισε να την ψάχνει και είχε χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για να την ξαναβρεί, όταν την εντόπισε 8 χλμ μακριά από τα συντρίμμια του σπιτιού τους. Το σκυλί δεν ήθελε να είναι κοντά σε ανθρώπους και είχε κρυφτεί σε μια γωνιά ανάμεσα σε δυο κτίρια. Όταν όμως είδε τον «μπαμπά» της, ξέχασε τις φοβίες της και όρμηξε προς τον Έρικ. Ήταν Κυριακή 26 Απρίλη, 54 ολόκληρες μέρες μετά, όταν η Μπέλα ξανασυναντήθηκε με την οικογένειά της.

«Τώρα το όμορφο σκυλί μας γέμισε την κοιλιά του και κοιμάται σε ένα ζεστό κρεβάτι, όπου ανήκει. Μας έδωσε μια ευκαιρία να επιζήσουμε», ανέφερε ο Έρικ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share