Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε κομμένα τριαντάφυλλα πάνω στις πατάτες - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε σίγουρα

Απίστευτο!

30 Απριλίου 2020 07:29
Έβαλε κομμένα τριαντάφυλλα πάνω στις πατάτες - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε σίγουρα

Πήρε κομμένα τριαντάφυλλα και τα έβαλε επάνω στις πατάτες, μόλις δείτε τον λόγο θα το κάνετε σίγουρα...

Οι πατάτες εκτός από αγαπημένο τρόφιμο όλων τον ανθρώπων βοηθούν επιπλέον με την χρήση τους και σε άλλες περιπτώσεις, θυμηθείτε και τι γίνεται όταν βάζουμε μια πατάτα πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Από την άλλη όμως, πόσες και πόσες φορές έχετε… ξεφωνίσει:

«Πάλι μαράθηκαν;» και ορκίζεστε ότι δεν θα ξοδέψετε άλλα λεφτά για χάρη τους;

Ε λοιπόν υπάρχει ένας εύκολος και κυρίως οικονομικός τρόπος για να μην ξεμείνετε ποτέ (τουλάχιστον) από τριαντάφυλλα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμένο τριαντάφυλλο και μια… πατάτα!

Μια πατάτα; Ναι, όσο περίεργο και αν… διαβάζεται!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Χαράζει στη μέση τις πατάτες πριν τις ρίξει στην κατσαρόλα - Ο λόγος; Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Το ξεφλούδισμα μιας και μόνο πατάτας είναι οδυνηρό και χρονοβόρο. Φαντάσου λοιπόν να έχεις να φτιάξεις πουρέ που θα χρειαστείς πολλές περισσότερες πατάτες. Όσα εργαλεία κι αν κυκλοφορήσουν στην αγορά για πιο γρήγορο καθάρισμα και ξεφλούδισμα αυτό θα παραμένει χρονοβόρο. Εκτός κι αν ακολουθήσεις το παρακάτω μικρό μυστικό!

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τη "μαγική" λύση για να ξεφλουδίσεις μια πατάτα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό! Κι όμως γίνεται! Κοίτα πόσο απλό είναι! Πριν ρίξεις τις πατάτες μέσα στην κατσαρόλα χάραξε τες στη μέση περιμετρικά, στη συνέχεια βάλ' τες στην κατσαρόλα και βράσ' τες όπως θα έκανες κανονικά. Αποσύροντας την κατσαρόλα από τη φωτιά ρίξε απευθείας κρύο νερό πάνω τους!

Η διαστολή τους κατά τη βράση και η συστολή τους κατά την επαφή με το κρύο νερό είναι το μυστικό! Εκεί λοιπόν που προηγουμένως τις χάραξε έχει σχηματιστεί μια μικρή ένωση και τώρα η φλούδα απομακρύνεται μέσα σε ένα λεπτό τραβώντας την απλά προς τα πάνω!

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το βίντεο που ακολουθεί:

Και μιας και έμαθες το "μαγικό" κόλπο, αν θέλεις να το κάνεις άμεσα πράξη, δες εδώ την τέλεια συνταγή για στριφτή, νηστίσιμη πατατόπιτα!

Παίρνει μια πατάτα και την τρίβει πάνω στη σχάρα. Ο λόγος; Τρομερός!

Τι θα συμβεί αν τρίψετε μια πατάτα στη σχάρα ψησίματος; Μόλις μάθετε θα "τρέξετε" να το κάνετε! Μιλάμε για το απόλυτο tip!

Μετά το κόλπο με την γυναίκα που έβαλε την πατάτα στην τσάντα της, μάθαμε το απόλυτο μυστικό που θα σας χαλαρώνει όταν έχετε τραπέζια. Τι εννοούμε;

Συγκεκριμένα, μάθαμε, πως, αν βάλετε μια κομμένη πατάτα πάνω στη σχάρα, θα λύσετε το αιώνιο πρόβλημα με το κρέας που κολλάει στο ψήσιμο. Ξεχάστε το λάδι που αλείφατε πριν το ψήσιμο.

Κόψτε μια πατάτα στη μέση, καρφώστε την με ένα πιρούνι και μόλις ζεστάνουν τα κάρβουνα τρίψτε την πατάτα πάνω στη σχάρα. Μόλις ακούσετε κάτι να τσιρτσιρίζει, είστε έτοιμοι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share