Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

15χρονη γέννησε το κοριτσάκι της φωτογραφίας και οι γιατροί "πάγωσαν" - Δεν είχαν ξαναδεί κάτι αντίστοιχο

Αδιανόητο

28 Απριλίου 2020 17:31
15χρονη γέννησε το κοριτσάκι της φωτογραφίας και οι γιατροί
Από Δανάη Πάλμου

Αυτή η 15χρονη γέννησε αυτό το κοριτσάκι της φωτογραφίας, κάνοντας τους γιατρούς του νοσοκομείο να μείνουν άφωνοι. Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ παρόμοιο μωρό...

Η Τέιλορ Γκάρισον γέννησε την μικρή Μπριέλ έπασχε από μια σπάνια πάθηση, που λέγεται ανοφθαλμία, που σημαίνει ότι το μωρό δεν είχε μάτια. Ο μαιευτήρας Δρ. Λι Φρίντμαν δηλώνει ότι στα 22 χρόνια που είναι στο επάγγελμα δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο, αν και πολλά παιδιά έχουν επιβιώσει με ελλείψεις, σαν αυτό εδώ, που έλειπε μέρος του εγκεφάλου του.

Η πάθηση προσβάλλει ένα στα 5,300 παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ, κάτι που ισοδυναμεί με 780 μωρά το χρόνο. Τα αίτια της ανοφθαλμίας είναι ασαφή, αλλά ο γιατρός Φρίντμαν δηλώνει πως δεν είναι γενετικά. “Είναι μια σποραδική μετάλλαξη. Δεν είναι κληρονομικό,” λέει ο Φρίντμαν .

Η γιαγιά του μικρού παιδιού λέει πως δεν ήταν εύκολο να αποδεχθούν το γεγονός αρχικά. “Είναι πολύ σκληρό για ένα μωρό να γεννηθεί χωρίς μάτια κι επειδή η κόρη μου είναι 15 χρόνων, ήταν ακόμα πιο δύσκολο για εκείνη να το αποδεχθεί,” λέει η Λόρι Γκάρισον .

Η μικρή Μπριέλ θα πρέπει να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία για να διαμορφώσουν οι γιατροί το πρόσωπό της. Η μητέρα θέλει ο κόσμος να συμπεριφέρεται στο παιδί της όπως σε ένα οποιοδήποτε φυσιολογικό παιδί. “Θα της συμπεριφέρομαι όπως και αν θα γεννιόταν σαν ένα οποιοδήποτε μωρό, γιατί αυτό είναι. Έτσι την βλέπω εγώ.”

Η οικογένεια Γκάρισον ελπίζει να αφυπνίσει τον κόσμο στο θέμα της ανοφθαλμίας, ώστε να κινητοποιηθούν μελέτες και έρευνες που θα ρίξουν φως στα αίτια που προκαλούν τη μετάλλαξη και στον τρόπο αντιμετώπισής της.

Αυτή η γυναίκα είδε το μωρό της βουτηγμένο στα αίματα - Όταν είδε τον λόγο πάγωσε

Αυτή η άτυχη μητέρα είδε μωρό της μέσα στα αίματα. Μόλις κατάλαβε τι συνέβη, έπαθε σοκ, όπως είχαν πάθει και αυτοί οι γονείς που έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους!

Ένα κορίτσι ηλικίας 4 μηνών πέρασε δύσκολα στο νοσοκομείο αφού δέχτηκε βίαιη επίθεση από ένα ρακούν μέσα σε ένα διαμέρισμα της.

Το μωρό, ανακάμπτει μετά την επίθεση της 20ης Δεκεμβρίου, η οποία την ανάγκασε να υποστεί χειρουργική επέμβαση και 65 ράμματα.

«Η κόρη μου βρισκόταν στο κρεβάτι και κοιμόταν και εγώ πήγα το γιο μου στο μπάνιο», δήλωσε η μητέρα Άσλεη Rodgers στο KYW. «Ακούσαμε έναν θόρυβο στον επάνω όροφο και είδαμε ένα ρακούν να τρέχει στα σκαλοπάτια.

Όταν ανέβηκα σε εκείνη, βρισκόταν στο πάτωμα. Την είχε τραβήξει από το κρεβάτι, έξω από το δωμάτιο. Αιμορραγούσε και έκλαιγε και ολόκληρο το πρόσωπό της ήταν κόκκινο».

Ο Ζούρνι έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα βαθιά σχισίματα στο πρόσωπό της, χρειάστηκαν 65 ράμματα.

«Είναι απλώς γελοίο», είπε ο Μπακ, ο πατέρας της Ζούρνι , στο KYW. «Η κόρη μου θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της».

είδε το μωρό της μέσα στα αίματα

Οι γείτονες λένε ότι η περιοχή γύρω από το σπίτι της Βόρειας Φιλαδέλφειας, έχει σοβαρό πρόβλημα με τα ζώα. «Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει εδώ με αυτά τα ρακούν», δήλωσε η γείτονα Μπάρμπαρα Μπάτλερ.

Μετά από την επίθεση, το Τμήμα Αδειών και Επιθεωρήσεων της Φιλαδέλφειας ανακάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν είχε άδεια να νοικιάζει δωμάτια στο σπίτι.

Η οικογένεια λέει ότι σχεδιάζουν να επιδιώξουν δικαστική αγωγή κατά του ιδιοκτήτη. «Είναι ευθύνη του», δήλωσε ο Black. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ένα ζώο να εισέλθει στο σπίτι με ανηλίκους».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share