Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πήρε ένα παλιό σουρωτήρι για μακαρόνια και έβαλε μέσα μια λάμπα - Αυτό που έφτιαξε θα σας αφήσει άναυδους

Μοναδικό!

28 Απριλίου 2020 13:06
Πήρε ένα παλιό σουρωτήρι για μακαρόνια και έβαλε μέσα μια λάμπα - Αυτό που έφτιαξε θα σας αφήσει άναυδους

Όλοι μας έχουμε στο σπίτι μας παλιά αντικείμενα συνήθως από κάποια γιαγιά που τα φυλούσε σαν κόρη οφθαλμού, περνώντας όμως τα χρόνια δεν μας είναι τελικά και τόσο χρήσιμα, αντί όμως να τα πετάξεις γιατί δεν τα αξιοποιείς κάπως; Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευές DIY έχουν μεγάλη πέραση και μπορείς με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο να ανακαλύψεις υπέροχα πράγματα.

Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις λοιπόν ένα παλιό σιδερένιο σουρωτήρι για μακαρόνια; Όσο περίεργο κι αν σου ακουστεί μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο φωτιστικό οροφής. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη κατασκευή που μας εκπλήσσει, δες εδώ τι μπορείς να φτιάξεις αφαιρώντας το εσωτερικό από ένα παλιό βιβλίο.

Για να φτιάξετε το φωτιστικό – σουρωτήρι η διαδικασία είναι απλή, όπως και τα υλικά που θα χρειαστείτε. Αγοράστε ένα έτοιμο ντουί με καλώδιο για να μην παιδευτείτε καθόλου με συναρμολόγηση και σύνδεση καλωδίων στο ντουί.

Ανοίξτε με ένα τρυπάνι μια τρύπα στον πάτο του σκεύους και περάστε το καλώδιο (αφού έχετε βγάλει από αυτό, το πάνω μέρος, το οποίο κρύβει τις συνδέσεις και ακουμπάει στο ταβάνι).

Τώρα μπορείτε να κρεμάσετε το φωτιστικό (αφού περάσετε πάλι το πάνω μέρος στο καλώδιο) και να το συνδέσετε στη γραμμή του ρεύματος. Μόλις τελειώσετε, βιδώστε και τη λάμπα και είστε έτοιμοι. Αυτό ήταν! Αν δεν έχετε τις γνώσεις για να συνδέσετε μόνοι σας το φωτιστικό στη γραμμή του ρεύματος, τότε αναθέστε σε κάποιον που γνωρίζει και φροντίστε να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη ασφάλεια για σιγουριά!

Ρίχνει τσιμέντο σε μια παγοθήκη και βάζει μέσα μια βίδα! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Οι κατασκευές diy τα τελευταία χρόνια συνεχώς και αυξάνονται γιατί πέραν της δημιουργικότητας που μπορείς να εκφράσεις μέσα από αυτό είναι και μια οικονομική λύση. Ένα υλικό λοιπόν που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το τσιμέντο. Με το συγκεκριμένο δομικό υλικό θα μπορούσες να φτιάξεις θαύματα, όπως βουτώντας μια πετσέτα μέσα σε τσιμέντο, το αποτέλεσμα όταν στεγνώνει είναι πραγματικά μοναδικό!

Αυτή τη φορά το Αthensmagazine.gr βρήκε για σένα μια κατασκευή η οποία μπορεί και να αποδειχθεί σωτήρια. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να σου μείνει το πόμολο από ένα ντουλάπι στο χέρι; Αντί λοιπόν να ξεχυθείς στις αγορές αναζητώντας ο ίδιο ακριβώς πόμολο η λύση είναι πολύ απλή, πολύ οικονομική και θα χαρίσει και μια νότα ανανέωσης στο χώρο σου!

Θα χρειαστείς λίγο τσιμέντο, μια παγοθήκη και βίδες.

Μέθοδος: Γέμισε την παγοθήκη σου με υγρό τσιμέντο, βούτηξε μέσα όρθια μια βίδα και απλά περίμενε να; στεγνώσει. Μόλις βεβαιωθείς πως το τσιμέντο στέγνωσε και βρίσκεται σε στερεά μορφή τότε μπορείς να τα αφαιρέσεις από την παγοθήκη. Τα πόμολα σου είναι έτοιμα! Βάψ' τα στο χρώμα που θέλεις, ή άφησε τα έτσι αν προτιμάς ένα πιο βιομηχανικό στυλ και βίδωσε τα στη θέση των παλιών σου!

Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και περισσότερες diy ιδέες δες το παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share