Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετά από ένα τραγικό δυστύχημα έχασε τα δόντια της και τα μαλλιά της - Η διαδικασία που ακολουθεί καθημερινά την κάνει να μοιάζει άλλος άνθρωπος

Ολική μεταμόρφωση!

28 Απριλίου 2020 11:15
Μετά από ένα τραγικό δυστύχημα έχασε τα δόντια της και τα μαλλιά της - Η διαδικασία που ακολουθεί καθημερινά την κάνει να μοιάζει άλλος άνθρωπος

Αυτή η 30χρονη κοπέλα βρισκόταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα από το οποίο γλίτωσε από θαύμα. Οι "ζημιές" όμως στο πρόσωπο της ήταν εμφανέστατες αφού τα δόντια της καταστράφηκαν ολοσχερώς όπως επίσης από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο κάηκαν τα μαλλιά και όλες οι τρίχες του προσώπου της με αποτέλεσμα να μην ξαναβγούν ποτέ. Κι όμως, καταφέρνει όλα αυτά και τα κρύβει καθημερινά σε μια ολική μεταμόρφωση χωρίς την παρέμβαση κανενός γιατρού.

Στο παρακάτω βίντεο που η νεαρή ανέβασε στο instagram δείχνει σε όλους πως με λίγο μακιγιάζ και μια περούκα μεταμορφώνεται μέσα σε λίγα λεπτά σε άλλον άνθρωπο. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη τεράστια αλλαγή που βλέπουμε, δείτε εδώ την αλλαγή μιας 60χρονης με μια μόνο επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Η απόλυτη «μεταμόρφωση» - Άνδρας ξυρίστηκε και κουρεύτηκε μετά από χρόνια και δεν τον αναγνώρισε ούτε η γυναίκα του (Video)

Την απόλυτη «μεταμόρφωση» πέτυχε ένας άνδρας ο οποίος αποφάσισε να ξυριστεί και να κουρευτεί μετά από χρόνια και στο τέλος να μην τον αναγνωρίζει ούτε η γυναίκα του. Επίσης, τα παιδιά μιας 60χρονης της έκαναν δώρο μια επίσκεψη στον κορυφαίο κομμωτή, με την μεταμόρφωσή της να αφήνει τους πάντες άναυδους!

Σαν πρώην στρατιωτικός, ήταν συνηθισμένος σε ένα αυστηρό πρόγραμμα κουρέματος. Από την στιγμή που έφυγε από τον στρατό, άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν! Η ελευθερία αυτή ήταν κάτι που του έλειπε, αλλά με τα χρόνια άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ευτυχώς, ο Τζος κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει μια σοβαρή αλλαγή και συμφώνησε. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος, αλλά το σκέφτηκε και άρχισε να του αρέσει η ιδέα.

Με την βοήθεια της Όπρα και του γκουρού μόδας Τιμ Γκάν ο Τζος άλλαξε εντελώς! Του συμμάζεψαν τα μούσια, έκοψαν τα μαλλιά του και του έδωσαν ένα πιο σύγχρονο λουκ! Είναι απίστευτο το πώς είναι σήμερα! Στην αρχή η Heidi ανησυχούσε ότι στον Josh δεν θα άρεσε η μεταμόρφωση, αλλά έπεσε έξω. Μόλις εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό, ο Τζος έπαθε πλάκα και είπε ότι αισθανόταν άλλος άνθρωπος!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share