Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δύο άντρες βγήκαν μια βόλτα με τη μηχανή τους όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια τίγρης - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Σοκαριστικό!

25 Απριλίου 2020 15:03
Δύο άντρες βγήκαν μια βόλτα με τη μηχανή τους όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια τίγρης - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να

Κανείς από τους δύο άντρες που βγήκαν μια βόλτα με τη μηχανή τους δεν φανταζόταν την τρομακτική συνέχεια της βόλτας τους και τη μοιραία συνάντηση που είχαν.

Οι δύο άνδρες οδηγούσαν στο καταφύγιο άγριων ζώων της Μουτχάνγκα, όταν μία τίγρης εμφανίστηκε από το πουθενά. Οι άνδρες όπως ήταν αναμενόμενο πανικοβλήθηκαν και αύξησαν ταχύτητα. Λίγα μέτρα παρακάτω όμως συνειδητοποίησαν πως η τίγρης όσο ξαφνικά είχε εμφανιστεί έτσι είχε εξαφανιστεί κιόλας.

Το βίντεο κάνει το γύρου του διαδικτύου και δεν είναι το μοναδικό με πρωταγωνιστή μια τίγρη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε ένα καβγά.

Μια λευκή τίγρης συναντάει μια διαφορετικού είδους σε ζωολογικό κήπο - Η αντίδρασή της θα σας εκπλήξει

Τι συμβαίνει όταν μια τίγρης συναντάει μια διαφορετικού είδους, μια λευκή, σε έναν ζωολογικό κήπο; Σίγουρα δεν περιμένετε να δείτε αυτό που ακολούθησε.

Για να καταλάβουμε την διαφορά μεταξύ τους πρέπει να σημειώσουμε ότι η τίγρης είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο μέλος της οικογένειας των γατών. Τα αρσενικά μερικών φτάνουν σε μήκος 3 μέτρα και έχουν βάρος πάνω από 300 κιλά. Οι τίγρεις μπορούν να δουν τέλεια στο σκοτάδι, και σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διακρίνουν τα χρώματα.

Οι τίγρεις της Βεγγάλης, δηλαδή η λευκή τίγρης, και του Αμούρ είναι οι μεγαλύτερες στο είδος τους. Τα μεγέθη αυτών των μπορούν να φτάσουν τα 2,5-2,9 μέτρα σε μήκος (χωρίς την ουρά) και το βάρος αυτού του είδους φτάνει τα 275-320 κιλά. Το ύψος της τίγρης στο ακρώμιο είναι 1,15 μ.

Θα περιμένετε να δείτε μια μάχη μεταξύ τους, σαν αυτή που δέχθηκε ένα άτυχο σκυλάκι, αλλά στην πραγματικότητα τα δύο αιλουροειδή συνήθισαν το ένα το άλλο, και ξεκίνησαν να παίζουν. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Γύρισε… πλάτη σε λευκή τίγρη για να βγάλει φωτογραφία - Αυτό που ακολούθησε; Πάρτε βαθιά ανάσα

Αυτός ο άντρας ήθελε να κάτσει μπροστά στην τίγρη με την πλάτη του γυρισμένη. Η τίγρης πήγε από πίσω του και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει, και στην συνέχεια να του επιτεθεί!

Ενώ η λευκή τίγρης έχει το ίδιο μοτίβο στο τρίχωμά της όπως όλες, είναι σχεδόν λευκή στο χρώμα. Η λευκή γούνα σε μία τίγρη είναι πολύ σπάνια και συμβαίνει κάθε 1 στις 10,000 γέννες άγριων τιγρών.

Συμβαίνει όταν δύο τίγρεις Βεγγάλης που έχουν συγκεκριμένα γονίδια αποκτήσουν μικρά!

Όπως και άλλα είδη τιγρών, η λευκή τίγρης είναι γνωστό πως είναι μοναχικό ζώο, κάτι που σημαίνει πως ειδικεύεται στο να αιφνιδιάζει το θύμα του και να το κυνηγάει.

Πρόσφατα, μία τίγρη σε ζωολογικό κήπο της Μόσχας προσπάθησε να κάνει ακριβώς αυτό, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Πιθανώς να φταίει το ότι το θύμα της ήταν άνθρωπος και υπήρχε ένα μεγάλο προστατευτικό γυαλί ανάμεσά τους!

Εάν οι δυο τους ήταν στην ζούγκλα, ο επιστάτης δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει, όπως συνέβη και σε μια γυναίκα, που όπως θα δείτε εδώ, μια τίγρης την κατασπάραξε. Φυσικά όμως, εκείνος δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε.

Η τίγρης κουνιόταν πολύ σιωπηλά, μέχρι που έκανε την κίνησή της και του επιτέθηκε!

Ο άντρας που έβγαζε το βίντεο φώναξε το όνομά του και εκείνος έφυγε από την μέση – φυσικά όμως χωρίς το προστατευτικό γυαλί δεν είχε καμία ελπίδα.

Η καημένη τίγρης ξέχασε πως ήταν φυλακισμένη σε ζωολογικό κήπο!

Δείτε την απίστευτη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share