Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί στο δρόμο - Σήμερα το θέλουν όλοι! Ο λόγος; Απίθανος

Συγκινητική ιστορία

25 Απριλίου 2020 09:45
Βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί στο δρόμο - Σήμερα το θέλουν όλοι! Ο λόγος; Απίθανος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια συγκινητική ιστορία έρχεται στο φως με ένα σκυλί το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο στο δρόμο και σήμερα θέλουν όλοι να το πάρουν για έναν απίθανο λόγο. Επίσης, δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή όπου ετοιμοθάνατος παππούς χαιρετάει για τελευταία φορά τον σκύλο του

Ο Μπόρελ, ένας υπέροχος και νεαρός Γερμανικός Ποιμενικός σκύλος, που βρέθηκε από τον Ρίτσαρντ στην άκρη ενός δρόμου της Λουιζιάνας. Αρχικά, ο Ρίτσαρντ είδε μόνο το κλουβί μεταφοράς, οπότε σταμάτησε το αυτοκίνητο του και άρχισε να σαρώνει την περιοχή για σκύλους και σύντομα εντόπισε τον Γερμανικό Ποιμενικό να κρυφοκοιτάζει ανάμεσα στα δέντρα.

Αφού ειδοποίησε τις υπηρεσίες για τα ζώα, ο Ριτσάρντ πλησίασε προσεκτικά το σκυλάκι και ενώ ήταν λίγο ύποπτος στην αρχή ο Ρίτσαρντ κέρδισε σύντομα την εμπιστοσύνη του όμορφου ζώου. Μετά από στενότερη επιθεώρηση, ο Ρίτσαρντ είδε ότι ο σκύλος είχε ένα εξατομικευμένο κολάρο χαραγμένο με το όνομά του «Μπορέλ».

Ο Ρίτσαρντ δημοσίευσε φωτογραφίες του σκύλου σε μια τοπική ομάδα στο Facebook, σε προσπάθειες να πάρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τονΜπορέλ. Τα μέλη της ομάδας εικάζουν ότι ο Μπορέλ δεν εγκαταλείφθηκε, καθώς φαίνεται είναι πολύ ακριβός σκύλος και ότι πρέπει να έπεσε από το πίσω μέρος κάποιου φορτηγού.

Λίγο αργότερα, οι υπηρεσίες των ζώων έφτασαν και ανακάλυψαν ότι ο Μπορέλ είχε μικροτσίπ. Αν και παραμένει ασαφές εάν ο Μπορέλ εγκαταλείφθηκε ή απλώς χάθηκε από τον αρχικό του ιδιοκτήτη, ο Ρίτσαρντ υποθέτει ότι το σκυλάκι έχει πέσει θύμα σε αυτό που αποκαλείται «μόδα». Ο Μπόρελ γεννήθηκε πριν από 5 μήνες στις 19 Οκτωβρίου, ακριβώς την ίδια στιγμή που τα νέα για τον «Κόναν ο σκύλος που καταπολεμά την τρομοκρατία» έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο, οδηγώντας σε δραστική αύξηση της ζήτησης για τους Γερμανικούς Ποιμενικούς. Παρά το γεγονός ότι είναι πιστοί, έξυπνοι και γεμάτοι προσωπικότητα, οι Γερμανοί Ποιμενικοί δεν είναι μια φυλή κατάλληλη για όλους.

Σύμφωνα με μια ενημέρωση του ίδιου του διασώστη, υπάρχει μια μεγάλη λίστα με άτομα που είναι πρόθυμα να βοηθήσουν αυτόν τον όμορφο φίλο. Ένα τοπικό καταφύγιο επιφορτίζεται με την αξιολόγηση των αιτούντων για να διασφαλίσει ότι κάτι παρόμοιο δεν θα συμβεί ξανά. Ευτυχώς, αυτή η υπόθεση είχε χαρούμενο τέλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share