Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο! Αυτός ο άντρας τύλιξε με αλουμινόχαρτο το όπλο του - Μόλις δείτε το λόγο δεν θα το πιστεύετε!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

24 Απριλίου 2020 16:49
Αδιανόητο! Αυτός ο άντρας τύλιξε με αλουμινόχαρτο το όπλο του - Μόλις δείτε το λόγο δεν θα το πιστεύετε!

Όπως έχουν ξαναπεί το αλουμινόχαρτο είναι ένα υλικό με πάμπολλες χρήσεις τις περισσότερες εκ των οποίων ούτε καν γνωρίζαμε, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με λίγο αλουμινόχαρτο. Αυτός ο άνδρας όμως το πήγε σε... άλλο επίπεδο!

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που έχουν πάρει διαστάσεις αστικού μύθου, σχετικά με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις το να γίνεις τσακωτός από την αστυνομία για διάφορα αντικείμενα.

Ένα από αυτά αναφέρει πως αν βάλεις μία ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε καφέ, δεν θα την μυρίσει ο σκύλος. Κάτι τέτοιο πίστεψε και ένας τύπος στις ΗΠΑ που επιχείρησε να περάσει ένα όπλο από τον έλεγχο αποσκευών του αεροδρομίου JFK.

Τι έκανε; Τύλιξε ένα όπλο με αλουμινόχαρτο, το έβαλε μέσα σε ένα DVD Player και θεωρούσε πως δεν θα το «έπιανε» το σκανάρισμα. Φυσικά και έκανε λάθος και λίγο αργότερα συνελήφθη, με την εκπρόσωπο της αστυνομίας να τον "τρολάρει" με το παρακάτω μήνυμα...

Παίρνει ένα μολύβι και το τυλίγει με αλουμινόχαρτο - Ο λόγος... Θα τρελαθείτε (Video)

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα προϊόν που βρίσκεται σ' όλα τα σπίτια. Μπορεί ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιούμαι να είναι για το φαγητό, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Όπως για παράδειγμα το... κόλπο με το μολύβι. Συγκεκριμένα, αν βάλετε λίγο αλουμινόχαρτο στην άκρη ενός μολυβιού, με το αποτέλεσμα να σας αφήνει το στόμα ανοικτό.

Δείτε το βίντεο:

Βάζει αλουμινόχαρτο σε μια σακούλα και το πατάει με το σίδερο - Θα σας λύσει τα χέρια

Το αλουμινόχαρτο υπάρχει στα περισσότερα σπίτια, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό. Κάποιες χρήσεις του είναι αξιοπερίεργες.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να σφραγίσετε μια πλαστική σακούλα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο; Απλά διπλώστε την σακούλα σας και καλύψτε την με αλουμινόχαρτο, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καυτό σίδερο για να σφραγίσει και να κλείσει. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύονται στην κατάψυξη καλύτερα και για περισσότερο καιρό, χωρίς φόβο.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς γίνεται και να μάθετε και άλλα κόλπα, όπως το πώς να καθαρίσετε τα ρούχα σας βάζοντας μπαλάκια από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share