Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενώ σφουγγάριζε ένιωσε τρομερούς πόνους στο στήθος - Οι νοσοκόμοι "πάγωσαν" με αυτό που είδαν στον κουβά

Προσοχή

24 Απριλίου 2020 09:16
Ενώ σφουγγάριζε ένιωσε τρομερούς πόνους στο στήθος - Οι νοσοκόμοι

Υπάρχει ένας κακός συνδυασμός που μπορεί να δημιουργηθεί κατά την διάρκεια του σφουγγαρίσματος, και μπορεί να σας στείλει στο νοσοκομείο. Ποιο είναι αυτό το απαγορευμένο μείγμα;

Αυτή η γυναίκα δεν το γνώριζε, και παρά λίγο να χάσει την ζωή της, από μια αφελής πράξη, όπως και δεν είναι η μόνη όπως θα δείτε εδώ. Όταν η Τσάρλι Χόουσον αποφάσισε να πάρει την σφουγγαρίστρα της και να καθαρίσει το πάτωμα της κουζίνας, δεν είχε ιδέα ότι θα την μετέφεραν στο νοσοκομείο μετά από λίγα λεπτά. Κάτι τόσο απλό όσο το καθάρισμα του σπιτιού, έγινε τοξικό πολύ γρήγορα.

Η 36χρονη Τσάρλι βρισκόταν σπίτι με τον 15χρονο γιο της, Κόρει. Εκείνος βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, όταν η μητέρα του έφτιαξε ένα καθαριστικό μίγμα με χλωρίνη, Dettol και Zoflora μαζί με καυτό νερό.

Ωστόσο, η Τσάρλι δεν μέτρησε ακριβώς την ποσότητα των καθαριστικών πριν τα ανακατέψει. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια παραλίγο να κοστίσει την ζωή της. Γι’αυτό τον λόγο θέλει να προειδοποιήσει τον κόσμο.

Αυτά τα τρία προϊόντα, όταν ανακατεύτηκαν με καυτό νερό σε λάθος αναλογίες, δημιούργησαν ένα τοξικό αέριο χλωρίου με επικίνδυνες αναθυμιάσεις.

Η Τσάρλι άρχισε αμέσως να αισθάνεται πόνο στο στήθος. Είχε ξαναβρεθεί σε κατάσταση αδυναμίας μυών και είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον πνεύμονα, αλλά κατάλαβε ότι αυτό ήταν χειρότερο. Νόμιζε ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή. Φώναξε τον γιο της για βοήθεια.

Ο Κόρει κάλεσε ασθενοφόρο και όταν έφτασε, οι διασώστες της έδωσαν οξυγόνο και την μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο. Η Τσάρλι ήταν κατατρομαγμένη. «Ήμουν τρομοκρατημένη, δεν ήξερα τι συνέβαινε και απλά σκεφτόμουν τα παιδιά μου», είπε.

Της έδωσαν κι άλλο οξυγόνο στο νοσοκομείο και της έκαναν ακτινογραφία στο στήθος, η οποία βγήκε εντάξει. Οι διασώστες είπαν στον γιατρό ότι το σπίτι της είχε μια πολύ έντονη μυρωδιά χλωρίνης. Εκείνος υποπτεύθηκε ότι είχε δηλητηριαστεί από το αέριο.

«Είχα πάθει πλάκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μου είπε ότι συμβαίνει πιο συχνά από ότι νομίζω. Είπε ότι αν ο γιος μου δεν καλούσε ασθενοφόρο εκείνη την ώρα, θα ήταν πολύ χειρότερα», είπε η Τσάρλι.

Η Τσάρλι είπε ότι αν ο γιος της δεν βρισκόταν σπίτι, πιθανόν να πέθαινε στο πάτωμα της κουζίνας. Αν και είχε πονοκέφαλο και πονόλαιμο από την δηλητηρίαση, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στον Κόρει και τις δύο κόρες της, την 9χρονη Εύη και την 11 εβδομάδων Τζέιμι.

Θα συνεχίσει να επισκέπτεται τον γιατρό έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν έχει πάθει κάποια μόνιμη βλάβη. Προς το παρόν, θέλει να μάθουν όλοι ότι τα αγαπημένα, καθημερινά καθαριστικά μας μπορεί να είναι βλαβερά, αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share