Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία με τον σύζυγό της λίγο πριν πεθάνει - Ο λόγος; Ραγίζει καρδιές

Θα δακρύσετε

23 Απριλίου 2020 07:11
Δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία με τον σύζυγό της λίγο πριν πεθάνει - Ο λόγος; Ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η φωτογραφία έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο και ο λόγος είναι σπαρακτικός. Μόλις διαβάσετε την ιστορία που κρύβει πίσω της θα καταλάβετε.

Ο σύζυγός της Μπόνι Νταντόκσι, ο Τζιμ, ζούσε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Διαγνώστηκε πρώτη φορά το 1971, ενώ οι γιατροί του είχαν πει ότι θα ζούσε το πολύ για 5 ακόμη χρόνια. Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι κατά πάσα πιθανότητα, δε θα πάθαινε ποτέ καρκίνο.

Ο Τζιμ εργαζόταν στην Αμερικανική Αεροπορία, αλλά δε μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στη δουλειά του και η 28χρονη τότε Μπόνι αφοσιώθηκε στην φροντίδα του.

Αποκαλύπτει ότι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους της ήταν πως εξαιτίας της ασθένειας, η ουσία του Τζιμ εν τέλει θα χανόταν, αλλά στην πορεία ανακάλυψε πως αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να συμβεί. Ποτέ.

Παρά τις ζοφερές πιθανότητες, ο Τζιμ έζησε 30 ολόκληρα χρόνια, δυστυχώς όμως το 2011 υποβλήθηκε σε χειρουργείο για καρκίνο της ουροδόχου κύστης… Πέθανε το 2013, ύστερα από 49 χρόνια γάμου με την Μπόνι . Αυτή η φωτογραφία που είναι αγκαλιά στο νοσοκομείο σπάει καρδιές, όπως και αυτή εδώ ενός νέου αγοριού που δημοσίευσε μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η Μπόνι πλέον είναι συνήγορος φροντίδας σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο και έχει το ρόλο φροντιστή ατόμων με ανάγκη και των οικογενειών τους. Σύμφωνα με το National Respite Network and Resource Center (ARCH), το 2013 περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική προσέφεραν 37 δισεκατομμύρια ώρες εθελοντικής φροντίδας σε ανθρώπους με προβλήματα.

Όπως η ίδια αναφέρει, το να φροντίζει τον Τζιμ δεν της ήταν ποτέ βάρος και δε θέλει ποτέ και κανένας να τη λυπηθεί για το ρόλο της ως φροντιστής. Είναι επιλογής της.

Μία μέρα μετά το θάνατο του Τζιμ, η Μπόνι εξέφρασε τα συναισθήματά της μέσα από ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα: «Σήμερα είμαι θλιμμένη. Ο σύζυγος και καλύτερός μου φίλος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί. Είναι μεγάλο προνόμιο να είσαι σε θέση να διαβείς αυτό το μονοπάτι με τον άνθρωπο που αγαπάς.«

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share