Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τράβαγε βίντεο στο Tik Tok και ξαφνικά συνέβη κάτι ανατριχιαστικό... (Video)

Παρατηρήστε πάνω δεξιά στη σκάλα...

22 Απριλίου 2020 22:36
Τράβαγε βίντεο στο Tik Tok και ξαφνικά συνέβη κάτι ανατριχιαστικό... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας τράβαγε ένα βίντεο στο Tik Tok ενώ χόρευε συνέβη όμως κάτι ανατριχιαστικό στη συνέχεια... Ενώ με την ευκαιρία δείτε και τα 5+1 κορυφαία των τελευταίων ημερών.

Όσοι είδαν το βίντεο όμως, παρατήρησαν πως πίσω στις σκάλες εμφανίζεται για λίγο, μία ανατριχιαστική φιγούρα που κανείς δεν ξέρει τι είναι. Ούτε και ο ίδιος, όπως υποστήριξε, καθώς στο σπίτι μένει ολομόναχος.

Δείτε το βίντεο που προκαλεί σοκ:

Ανακοίνωση-σοκ για το TikTok - Η εφαρμογή που έχει προκαλέσει φρενίτιδα...

Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται στην εφαρμογή που τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα από όταν τέθηκε σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Επίσης, δείτε εδώ πως μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο αλλά και όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το TikTok, το οποίο από το τέλος του Απρίλη αναβαθμίζει το επίπεδο ασφαλείας μεταξύ των χρηστών, απαγορεύοντας σε άτομα από 16 ετών και κάτω, να δέχονται ή να στέλνουν προσωπικά μηνύματα.

Ειδικότερα, η αλλαγή αυτή θα τεθεί σε εφαρμογή στις 30 του Απρίλη και σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας της εταιρείας, η απαγόρευση αυτή στοχεύει στο να γίνει «ένα βήμα παραπάνω» όσον αφορά στους περιορισμούς που ήδη υπάρχουν (για παράδειγμα, οι χρήστες δεν μπορούν να λάβουν μήνυμα από κάποιον που δεν έχουν στη λίστα φίλων τους).

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share