Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα είναι μητέρα 3 παιδιών και μένει ξανά έγκυος - Αυτό όμως που της συνέβη στην 4η εγκυμοσύνη της άλλαζε τη ζωή

Απίστευτο!

22 Απριλίου 2020 14:59
Αυτή η γυναίκα είναι μητέρα 3 παιδιών και μένει ξανά έγκυος  - Αυτό όμως που της συνέβη στην 4η εγκυμοσύνη της άλλαζε τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μάνα έχει 3 παιδιά και μένει ξανά έγκυος. Αυτό όμως που της συνέβη στην 4η εγκυμοσύνη της άλλαζε τη ζωή

Από όταν ακόμα είναι νεογέννητα, τα μωρά απαιτούν πολύ μεγάλη προσοχή. Όταν μεγαλώνουν λίγο, δεν καλυτερεύει η κατάσταση, αφού πρέπει να τα παρακολουθείτε όλη την ώρα. Αυτή η εγκυμοσύνη όμως, άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Διαβάστε αυτή την απίθανη ιστορία!

Φανταστείτε να έχετε πολλά παιδιά. Εάν υπάρχει διαφορά ηλικίας, μπορεί να φανεί χρήσιμη, καθώς τα μεγαλύτερα παιδιά, θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν με τα μικρότερα, ίσως ακόμη και να αλλάξουν τις πάνες ή να κρατήσουν ένα μπουκάλι. Κάθε παιδί αλλάζει τη δυναμική της οικογένειας με νέο τρόπο. Ωστόσο θυμηθείτε και την συγκλονιστική ιστορία με την εγκυμοσύνη αυτής της γυναίκας.

Η Courtney και ο Eric Waldrop είχαν τρία αγόρια, ένα ηλικίας εννέα ετών και 2 δίδυμα ηλικίας πέντε ετών. Ήθελαν να προσθέσουν ένα ακόμη παιδί στην οικογένειά τους. Ένα ακόμα!

Τότε η Courtney ανακάλυψε, πως ήταν στην πραγματικότητα έγκυος με έξι μωρά. Αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαν συνολικά εννέα παιδιά.

Ο Eric δήλωσε: «Αν με ρωτούσατε πως ένιωσα όταν μάθαμε ότι είχαμε έξι μωρά, υποθέτω, σκεφτόμουν ότι θα ήταν αδύνατο να τα βγάλουμε πέρα».

Τα μωρά είναι τώρα ενός έτους και οι Eric και Courtney κατά κάποιο τρόπο κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να ευδοκιμήσουν.

Το ζευγάρι είναι ευγνώμων που τα μωρά άρχισαν να κοιμούνται τη νύχτα σε μόλις τέσσερις μήνες. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν αρκετό ύπνο για να λειτουργήσουν.

Ο Eric είπε: «Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο τι έκανε ο Θεός για εμάς και πόσο ευλογημένοι είμαστε από αυτή την κατάσταση. Θέλουμε να δείξουμε πόσο καλός ήταν ο Θεός μαζί μας

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share