Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η μητέρα δίνει στα παιδιά της τα πιο... περίεργα μακαρόνια και γίνεται viral!

Απίστευτο!

20 Απριλίου 2020 17:12
Αυτή η μητέρα δίνει στα παιδιά της τα πιο... περίεργα μακαρόνια και γίνεται viral!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μητέρα πήγε στο σούπερ μάρκετ με την 3χρονη κόρη της, Άβα. Η μικρούλα εντόπισε στα ράφια κάτι μακαρόνια σε σχήμα χαρούμενης φατσούλας και δεν σταμάτησε να παρακαλά τη μητέρα της να τα πάρουν. Η μητέρα της προκειμένου να γλιτώσει την γκρίνια, έβαλε τα μακαρόνια στο καρότσι χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία. Μόνο αφού έφτασε σπίτι κατάλαβε το ξεκαρδιστικό λάθος της! Αυτή, βέβαια δεν είναι η πρώτη ξεκαρδιστική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα κοριτσάκι, δείτε εδώ τον πιο αστείο λόγο που ένα 3χρονο κοριτσάκι χτύπησε ένα συμμαθητή του.

«Αγόρασα τα μακαρόνια, τα μαγείρεψα για τα κορίτσια για μεσημεριανό σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook. «Νόμιζα ότι έδειχναν περίεργα, ξανακοίταξα τη σακούλα και είναι μακαρόνια σε σχήμα πέους. Πώς δεν το κατάλαβα, ακόμα και όταν τα μαγείρευα;!

Η 3χρονη και η 7 μηνών κόρες μου μόλις έκατσαν και τρώνε ένα μπολ με πέη για μεσημεριανό». Η ανάρτηση με το απίστευτο περιστατικό, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έγινε viral, συγκεντρώνοντας 387.000 likes και 197.000 κοινοποιήσεις!


Πολλοί βέβαια δεν δίστασαν να κατηγορήσουν τη μητέρα, λέγοντας ότι δεν μεγαλώνει σωστά τα παιδιά της. Παραδόξως «οι δικαστές» των κοινωνικών δικτύων δεν προβληματίστηκαν με το σχήμα των ζυμαρικών, αλλά με τα ίδια τα ζυμαρικά. «Μα καλά μόνο μακαρόνια τα ταΐζεις;», γράφει κάποιος. Η μητέρα βέβαια δεν άργησε να απαντήσει και να τούς βάλει όλους στη θέση τους: «Προφανώς και δεν έφαγαν μόνο μακαρόνια. Έχουν ένα πολύ ισορροπημένο διαιτολόγιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ειδικούς γονείς εκεί έξω που αισθάνονται ότι θα πρέπει να μου υποδείξουν πώς να διαπαιδαγωγώ τα ίδια μου τα παιδιά».

Η ξεκαρδιστική αντίδραση μιας τετράχρονης απέναντι στον κορωνοϊό!

Ξεκαρδιστική είναι η αντίδραση μιας 4χρονης από την Κύπρο η οποία δεν αντέχει άλλο με την "καραμπίνα" .Η μικρή Μαρία απευθύνει το λόγο στον κύριο Αναστασιάδη, αποκαλώντας τον "κύριο Νίκαρο" όπως δηλαδή τον αποκαλούν οι υποστηρικτές του και του ζητάει να διώξει τον κορωνοϊό για να μπορέσει να δει τις ξαδέρφες της.

😘🤣

Posted by Bouzan Haji on Thursday, March 26, 2020

Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει viral αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι το χαριτωμένο κοριτσάκι πήρε απάντηση από τον Κύπριο Πρόεδρο.

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.

Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.
Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.
Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.

Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί:
«Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.
Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

Ωστόσο, στην Κύπρο ευτυχώς τα κρούσματα παραμένουν ακόμη σε χαμηλά επίπεδα, δείτε εδώ αναλυτικά των αριθμό των συνολικών κρουσμάτων.

Μπορεί να βγαίνουν γιατροί και επιστήμονες καθημερινά και να δίνουν συμβουλές για να προστατευτούμε απέναντι στο κορωνοϊό αλλά ένα 4χρονο κοριτσάκι έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες όταν η μαμά του το τράβηξε ένα βίντεο που προτρέπει τους πάντες να μείνουν σπίτι τους, να πλένουν συχνά τα χέρια και το πρόσωπό τους και στο τέλος να... τρώνε το γλειφιτζούρι τους!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι γίνεται Viral, δείτε εδώ το κοριτσάκι που σκαρφαλώνει έναν τοίχο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share