Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφηνε τα σκυλιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της... Όμως ο γιατρός της ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό

Σοκ!

17 Απριλίου 2020 09:54
Άφηνε τα σκυλιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της... Όμως ο γιατρός της ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 19χρονη άφηνε τα σκυλιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της... Όμως ο γιατρός της ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό. Ακόμη μία σοκαριστική ιστορία είναι όταν κάποιοι βρήκαν ένα σκύλο εγκαταλελειμμένο σε ένα νεκροταφείο και δεν μπορούσε να κουνηθεί, όμως στη συνέχεια έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν

Τα σκυλιά της είχαν συνολικά πάνω από 20 διαφορετικούς τύπους βακτηρίων και 4 διαφορετικούς μύκητες. Επίσης, ένα από τους σκύλους της ήταν φορέας E. coli στις πατούσες. To E. coli είναι μια λοίμωξη που μπορεί να προκαλέσει στομαχικά προβλήματα, ναυτία και εμετό στους ανθρώπους.

Παρά τα ανησυχητικά αποτελέσματα, και η 19χρονη είπε ότι θα συνεχίσει να κοιμάται με τους σκύλους της. Ωστόσο, θα πάρουν νέα μέτρα, για παράδειγμα θα σκουπίζουν τις πατούσες τους με αντισηπτικό πριν πέσουν για ύπνο.

Μάθετε περισσότερα για το θέμα στο παρακάτω βίντεο:

Παράτησαν ανάπηρο σκυλάκι στο δρόμο - Όταν μάθετε γιατί του άφησαν μαζί ένα χαλασμένο καροτσάκι και πάνες θα λυγίσετε

Μια ιστορία που ραγίζει καρδιές και προκαλεί οργή! Πόσο θλίψη για αυτό το σκυλάκι που παράτησαν με καροτσάκι και πάνες επειδή ήταν ανάπηρο;

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή και δυστυχώς δεν γίνεται πρώτη φορά, θυμηθείτε και το σκυλάκι που παράτησαν μέσα σε μια μαύρη σακούλα! Το σκυλί είναι παράλυτο και οι ιδιοκτήτες του δεν την ήθελαν πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί απλά αποφάσισαν ότι θα γίνει το πρόβλημα κάποιου άλλου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός σε ένα αθώο σκυλί;

Η Λουνίτα δεν άξιζε αντιμετώπιση τέτοιου είδους. Σε κανένα ανάπηρο ζώο δεν αξίζει. Ένας περαστικός ήθελε να σιγουρευτεί ότι επρόκειτο να λάβει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Την πήγαν σε κλινική ζώων. Της δόθηκε η φροντίδα που χρειαζόταν και της παρείχαν ένα αναπηρικό καροτσάκι που να λειτουργεί!

Βρήκε τελικά οικογένεια!

Τώρα που είχε και πάλι τροχούς, επανήλθε στη ζωή. Ενώ οι διασώστες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους πρώην ιδιοκτήτες της, αποφάσισαν να της βρουν μια νέα οικογένεια. Μια οικογένεια προσπάθησε να την φροντίσει, αλλά αναγκάστηκε να την φέρει πίσω στο καταφύγιο ζώων. Όταν το καταφύγιο ανέβασε την ιστορία της Lunita στο διαδίκτυο, υπήρχε τεράστια ανταπόκριση.

Όλοι αισθάνθηκαν απαίσια για τους άθλους που πέρασε. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν θα υποφέρει πλέον. Τώρα η Λουνίτα ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει τη ζωή που πάντα της άξιζε.
Ζούσε μια υπέροχη ζωή μέχρι τα 11α γενέθλια της όπου τελικά αρρώστησε.

Δυστυχώς, η Λουνίτα πέθανε λίγο αργότερα. "Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγάπησα τόσο πολύ", δήλωσε η μητέρα της Λουνίτα σε μια ανάρτηση της στο Facebook.

Δείτε το σπαρακτικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share