Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Τι άλλο θα δούμε: Ντελιβεράς εισέβαλε στο πλατό του Open για να παραδώσει...καφέδες

Επική στιγμή

16 Απριλίου 2020 17:33
Τι άλλο θα δούμε: Ντελιβεράς εισέβαλε στο πλατό του Open για να παραδώσει...καφέδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το σκηνικό που συνέβη το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο Open με τον ντελιβερά να περνάει μέσα από το πλατό, δίπλα από τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, είναι άνευ προηγουμένου και θα γράψει ιστορία.

Για τη σκληρή δουλειά όλων των συναδέλφων του, ειδικά αυτή την περίοδο, μίλησε στο Open Ελλάδα ο Παλβίντερ Πολ, που εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως υπάλληλος ντελίβερι. Αναφέρεται στο πόσο έχει αλλάξει το επάγγελμά του λόγω της κρίσης, αλλά και στο πόσο απαραίτητο είναι όλοι οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας. Μέχρι και σοκολατένια αυγά για το Πάσχα παραδίδονται πλέον με ντελίβερι!

Οι παρουσιαστές έκαναν ζωντανά την παραγγελία με τους καφέδες και ζήτησαν αν μπορεί το παιδί να πάει κανονικά στο πλατό, και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθεί στο επάγγελμά του.

Δείτε την επική στιγμή της "εισβολής"

Open: Τεράστια μεταγραφή από το Mega

Το Open, παρά την κρίση λόγω κορωνοϊού, επενδύει στην επόμενη μέρα και κοιτάει στο παρελθόν του... Mega!

Ως γνωστόν ο επί σειρά ετών διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, από το 2003 μέχρι το 2014 οπότε και άρχισε να «καταρρέει» η «Τηλέτυπος», έχει ήδη αναλάβει το ίδιο πόστο στο Open από τη Δευτέρα. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος συνεργάζεται ξανά με πολλά γνώριμά του πρόσωπα από το «μεγάλο κανάλι», καθώς στο Κορωπί έχει «μετακομίσει» σχεδόν η μισή (παλιά) δημοσιογραφική ομάδα του Mega.

Ο λόγος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Γιάννη Σαραντάκο, τη Λίνα Δρούγκα, τον Σωτήρη Δανέζη, τον Βίκτορα Βλαχογιάννη, την Αλεξία Τασούλη, τη Σοφία Φασουλάκη (δικαστικό ρεπορτάζ), τη Μίνα Καραμήτρου (αστυνομικό ρεπορτάζ), τον Χρήστο Τσιγουρή (ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ) και από τους ανταποκριτές τον Μιχάλη Ιγνατίου (ΗΠΑ), τον Θανάση Αυγερινό (Ρωσία), τον Παντελή Βαλασσόπουλο (Γερμανία), την Μαρία Ζαχαράκη (Τουρκία) και άλλους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Εν ολίγοις το Open θυμίζει πλέον πιο πολύ Mega, στον ενημερωτικό του τομέα, από το ίδιο το Mega, χωρίς όμως τα «τοξικά» στοιχεία της περιόδου των μνημονίων. Γεγονός στο οποίο φαίνεται πως ποντάρουν ο Ιβάν Σαββίδης και οι υπόλοιποι ιθύνοντες του «ανοιχτού καναλιού».

Δεν αποκλείεται, πάντως, να ενταχθούν στο δυναμικό του Open (σύντομα κιόλας) και άλλοι από την παλιά «φρουρά» του «μεγάλου καναλιού». Λέτε να δούμε και την Ολγα Τρέμη;

Έσκασε ανακοίνωση από το OPEN

Μέσα από την συχνότητα του OPENv επιστρέφει και πάλι μετά από ανακοίνωση αγαπημένο πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο «πάγωσε» ξαφνικά πριν καλά καλά προλάβει να δείξει παραπάνω από ένα επεισόδια, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην χώρα μας. Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα του Open που επιστρέφει στο Youweekly.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share